+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BBuild

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 5.200 p/m
  • Auto v/d zaak, Laptop, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

In verband met de toename aan projecten zoekt BBUILD ter uitbreiding van dit bouwbedrijf een uitvoerder.

Ben jij de fijne collega die het aandurft de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de realisatie van nieuwbouwprojecten? In jouw rol als uitvoerder heb je de regie van het volledige bouwproces. Wat wij daar allemaal onder verstaan lees je hieronder.

  • Jij ontwikkelt als uitvoerder een gedetailleerd bouwplan, inclusief het vaststellen van de optimale werkvolgorde, het inschatten van benodigde tijd en middelen en het stellen van realistische deadlines. Je bewaakt en handhaaft deze planning en reageert proactief op vertragingen of problemen.
  • Door de nauwe samenwerking met vaklieden, onderaannemers en leveranciers zorg jij voor een geoliede coördinatie van alle bouwactiviteiten. Taken worden verdeeld, verantwoordelijkheden toegewezen, en er wordt gezorgd voor voortdurende communicatie over de projectvoortgang.
  • De uitvoerder bij ons waarborgt de kwaliteit van het werk door regelmatige controles uit te voeren op de bouwwerkzaamheden. Hierbij wordt gecontroleerd of het werk voldoet aan specificaties, bouwvoorschriften en veiligheidsnormen. Indien nodig worden correcties doorgevoerd om eventuele gebreken te verhelpen.
  • Het beheren van het budget is een essentiële taak van de uitvoerder. Dit omvat het controleren van kosten, opstellen van ramingen, bewaking van uitgaven en identificeren van mogelijke kostenoverschrijdingen. Samenwerking met de projectleider en opdrachtgever is hierbij van belang om binnen het budget te blijven.
  • Je bent verantwoordelijk voor het handhaven van een veilige werkomgeving op de bouwplaats. Dit omvat het implementeren van veiligheidsmaatregelen, naleving van regelgeving en het organiseren van trainingen om ongevallen te voorkomen.
  • Als verbindingspersoon tussen belanghebbenden zoals opdrachtgevers, architecten, ingenieurs en onderaannemers, faciliteer je regelmatig vergaderingen, geeft projectupdates en lost eventuele geschillen of problemen op die tijdens de bouw kunnen ontstaan.


Gevraagd

Als een gepassioneerde leider, bouw je naadloze verbindingen met je team en stuur je hen doelgericht aan. Je draagt een sterk gevoel van verantwoordelijkheid en legt de lat hoog voor de kwaliteit van je werk. Proactief van aard, behoud je overzicht en schakel je snel, zelfs in onverwachte omstandigheden, door effectief prioriteiten te stellen.

Bovendien neem je het volgende mee:

  • Je hebt een voltooide bouwkundige opleiding.
  • Je kunt terugkijken op jaren ervaring in een uitvoerende rol bij een aannemer.
  • Je hebt een VCA VOL-certificaat.


Aanbod

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt te werken in een gezond bedrijf met een stevige orderportefeuille. In een hecht team met leuke collega's en een prettige, informele werksfeer. Ze vieren successen graag op verschillende manieren met o.a. feestjes, borrels, en een typische Brabants lekkernijen.

Verder bieden we:

  • Een competitief salaris € 4500 - € 5200. Dit is uiteraard afgestemd op je ervaring en kennis.
  • Je kunt rekenen op een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak
  • 40 Vakantiedagen
  • Bouwpensioen
  • Vakantiegeld 8,33%
  • Voldoende ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling
  • Geweldige collega’s

Heb jij vragen over deze functie of is jouw interesse gewekt?

Neem dan contact op met Bram Martens via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-10727121



Bedrijfsomschrijving

Dit ontwikkelend bouwbedrijf heeft meerdere locaties in Nederland en is toch familiair. Zij staan in een innige verbondenheid met hun klanten, hun teamleden en de omgeving. Deze nauwe band stelt hen in staat als aannemer op maat te werken, toegespitst op de diverse facetten van hun werkzaamheden. Ze delen hun diepgaande kennis van gespecialiseerde sectoren en hebben innovatieve benaderingen ontwikkeld die perfect aansluiten op de behoeften en verlangens van hun doelgroepen. Ze geloven sterk dat het opbouwen van langdurige relaties begint bij betrokkenheid bij hun klanten. Dit realiseren ze door te luisteren naar wat ze écht nodig hebben en wat hen bezighoudt. Hoe kunnen de diensten bijdragen aan het versterken van deze wederzijdse betrokkenheid? Alle teamleden gaan hierin voorop door elke dag de verwachtingen van de klant te overtreffen, gedreven door een onuitputtelijke passie en fierheid in wat ze doen.In het team huist een schat aan specialistische kennis, wat hen in staat stelt een breed scala aan nieuwbouwprojecten aan te bieden. Van seriematige woningbouw tot bedrijfspanden, hotels, scholen en constructies voor de zorgsector, zowel laag- als hoogbouw. Daarbij hebben ze zichzelf toegelegd op grootschalig onderhoud en het verduurzamen van gebouwen. Vooral in de woningbouw is er een grote uitdaging om woningen te onderhouden en te verduurzamen, een taak waar ze veel ervaring in hebben opgebouwd. Ook hebben ze ruime expertise in het renoveren van scholen, kantoren en zorginstellingen, waarbij ze vaak werken terwijl de ruimte in gebruik is. Dit vraagt om uitstekende omgang en communicatie met bewoners of gebruikers, een aspect waar dit bouwbedrijf veel waarde aan hecht.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in