+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Online Marketeer in Breda - Ontdek jouw groeikansen bij ons! Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als het creatieve brein achter onze online marketing, draag jij een enorme verantwoordelijkheid voor het aantrekken van zoekende consumenten naar ons bruisende platform. Jij bent de regisseur van diverse campagnes op uiteenlopende advertentieplatformen zoals Google SEA, Microsoft en Meta. Het opvoeren van nieuwe campagnes, het grondig analyseren van advertentieprestaties en het continu finetunen.

Als digitale marketeer ben je verliefd op data en stuur je elke optimalisatie aan op basis van nauwkeurige metingen en analyses. Daarbovenop ben je altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, speurend naar verse mogelijkheden om vernieuwende tests uit te voeren.



Gevraagd

- Minimaal 1 jaar werk ervaring binnen de marketing.
- Je bent een echte aanplakker en zit niet graag stil.
- Ervaring met advertentieplatformen zoals Facebook, Google en Microsoft Plus ervaring in navigeren in pixels, targeting en CPC's.
- Jij wordt echt enthousiast van het draaien van experimenten en het ontdekken van data gedreven optimalisaties. Gegevens zijn voor jou geen cijfers, maar bronnen van inzicht en innovatie
- Je beheerst niet alleen vloeiend Nederlands, maar je voelt je ook comfortabel in een omgeving waar Engels de voertaal is. Met jouw taalvaardigheid kan je elke digitale uitdaging aan!



Aanbod

- Een voltijdse positie in een gezellig en enthousiast team, waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief.
- Een kantoor gelegen in het bruisende hart van Breda, waar de energie voelbaar is.
- De mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken, omdat we begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is.
- Geniet van een uitgebreide lunch op kantoor, deelname aan gezellige sociale activiteiten, een voordelig sportabonnement en maandelijkse bedrijfsmassages om je welzijn te bevorderen.
- Een salaris dat past bij jouw ervaring en rol, aangevuld met 25 vakantiedagen, een solide pensioenregeling en de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering.
- Je wordt een waardevol lid van ons team bij één van de beste werkgevers van Nederland, beoordeeld met een indrukwekkende score van 4,9 uit 5 volgens Indeed (en natuurlijk volgens al onze enthousiaste collega's)!


Meer informatie

Spreekt deze uitdaging jou aan? Vind je het leuk om deel uit te maken van ons team? Aarzel dan niet en stuur je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever heeft de ambitie om "The Destination Platform for Consumer Services in Europe" te worden. Dit realiseren zij door middel van tientallen vergelijkings- en dienstenplatformen verspreid over heel Europa. Momenteel is onze opdrachtgever actief in Nederland, België, Spanje, Frankrijk en Italië, en er liggen grootschalige plannen op tafel om de expansie voort te zetten naar meer Europese landen om hun droom te verwezenlijken.Vanuit het kantoor in Breda verbindt onze opdrachtgever actief de aangesloten partners uit verschillende landen met geïnteresseerde consumenten. Het doel is om vraag en aanbod op een effectieve wijze bij elkaar te brengen. De diversiteit aan aanbieders van diensten en producten is aanzienlijk; variërend van het vinden van een geschikte makelaar tot het ontdekken van de allerbeste schilder. Onze opdrachtgever speelt een cruciale rol in het faciliteren van deze dynamische marktplaats waar verschillende aanbieders uitblinken en consumenten naadloos kunnen aansluiten bij wat zij zoeken.De bedrijfscultuur en het team van collega’s staan centraal. Onze opdrachtgever biedt een inspirerende werkomgeving binnen een ambitieus team van marketingspecialisten. Of het nu gaat om Search Engine Advertisement, Social Media, Data of B2B, iedereen heeft zijn eigen specialisme. Verantwoordelijkheid, vrijheid, het maken van data-gedreven keuzes en proactiviteit zijn waarden die hoog in het vaandel staan. Het streven naar plezier staat centraal in alles wat we doen. Een bedrijf waar werken niet alleen productief is, maar ook leuk want je hebt een pooltafel, bar, pingpong tafel en ook nog eens een karaoke set!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in