+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Groepsleerkracht voor inval regio Breda e.o. (ook voor pabo studenten) Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ExcellentFlex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan in het basisonderwijs in de regio Breda/Made? Bij ons kun je zelf kiezen wanneer en waar je werkt. Of je nu student, onderwijsassistent of ervaren leerkracht bent, er is altijd plek voor jou. Je kunt flexibel aan de slag of voor langere tijd op dezelfde school. We bieden een goed salaris, reiskostenvergoeding, en extra s zoals een eindejaarsuitkering en vakantiegeld. Ook bouw je pensioen op en krijg je een beloning als je een vriend aanbrengt. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar mogelijkheden om dit schooljaar als invalleerkracht in het basisonderwijs in de regio Breda/Made aan de slag te gaan, naast je master, pabo-opleiding of vaste baan? Je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt. Als dit je aanspreekt, dan zijn we op zoek naar jou!


Werken bij Excellentflex Onderwijs

Wij bieden jou een aantrekkelijke functie binnen het primair onderwijs, waar je verantwoordelijk bent voor een eigen klas gedurende een langere periode, of juist flexibel je eigen werkdagen en locaties bepaalt. Voor zowel studenten aan de pabo, ervaren onderwijsassistenten als gediplomeerde leerkrachten hebben wij een divers aanbod van kwalitatieve scholen.

Flexibele Pool 
In de flexibele pool werk je op basis van oproep en ben je daardoor flexibel inzetbaar voor vervangingswerkzaamheden. Deze verzoeken kunnen variëren van één dag tot meerdere opeenvolgende dagen. Soms ontvangen we aanvragen enkele dagen van tevoren, maar het kan ook voorkomen dat we ad-hocaanvragen krijgen voor dezelfde dag. Het vermogen om snel te schakelen is dan van groot belang (meer dan 90% van alle verzoeken komt minstens één dag van tevoren binnen). Belangrijk is dat jij altijd zelf bepaalt wanneer je beschikbaar bent en of je een vervangingsaanvraag al dan niet aanneemt.

Detachering
Naast de ad hoc vervangingen krijgen wij ook wekelijks nieuwe aanvragen binnen voor langdurige vervangingen of zelfs reguliere formatieruimte. Wil je liever voor langere tijd voor de klas staan? Dan is dit bij ons dus ook mogelijk. 
Je kan natuurlijk ook starten via de flexpool. Heb je een leuke school gevonden en zoeken zij nog iemand voor langdurig, word je vaak terug gevraagd en kan je langdurig blijven. Natuurlijk alleen als jij dat zelf ook wil en kan.  


Dit hebben we jou te bieden!
  • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
  • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
  • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
  • Eindejaarsuitkering in december; 
  • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
  • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
  • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
  • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 
Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Neem voor meer info contact op met Miranda of solliciteer direct via de website.  We zien je sollicitatie graag tegemoet!  via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.   

#ExcellentFlexZuid-Holland

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in