+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Monteur Mechatronica Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.575 - € 3.450 p/m

Vacature in het kort

Hou je van samenwerken in een team en het bouwen en testen van machines? Dan is de rol van Monteur Mechatronica perfect voor jou. Je dag begint met het plannen van taken en bijwerken van documenten. Je werkt aan het onderhoud en reparaties van verschillende systemen. Je gebruikt je kennis van mechanica, elektronica en besturingstechniek. Samenwerken is belangrijk om problemen op te lossen. Je zorgt altijd voor kwaliteit en klanttevredenheid. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vind jij plezier en motivatie in het samenwerken in een team, en samen een machine of productielijn op te bouwen en te testen? Ben je geïnteresseerd in automatisering die resulteert in het bouwen van uitdagende producten? Dan is de functie van Monteur Mechatronica iets voor jou! Lees snel verder voordat deze plek vergeven is.


Wat ga je doen?

Een werkdag van een Monteur Mechatronica begint vaak met het doornemen van de geplande taken en het bijwerken van eventuele documentatie of rapporten van voorgaande werkzaamheden. Vervolgens gaat de monteur aan de slag met het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan diverse mechatronische systemen, waaronder machines, robots, en automatiseringssystemen.

De taken kunnen variëren van het vervangen van onderdelen en het uitvoeren van kalibraties tot het oplossen van storingen met behulp van diagnoseapparatuur en technische tekeningen. De monteur maakt gebruik van zijn kennis van mechanica, elektronica en besturingstechniek om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan.

Samenwerking met collega’s, zoals technici en engineers, is essentieel om complexe problemen aan te pakken en projecten succesvol af te ronden. Communicatievaardigheden worden gebruikt om updates te geven over de voortgang van werkzaamheden en om eventuele knelpunten te bespreken. Naast het uitvoeren van werkzaamheden in de werkplaats, kan het ook voorkomen dat de monteur op locatie bij klanten moet werken, waarbij hij de mechatronische systemen installeert, in bedrijf stelt of onderhoud uitvoert. Hierbij is het naleven van veiligheidsvoorschriften van groot belang.

De werkdag eindigt meestal met het afronden van de laatste taken, het bijwerken van administratie en het voorbereiden van eventuele werkzaamheden voor de volgende dag. De monteur streeft altijd naar kwaliteit, nauwkeurigheid en klanttevredenheid in zijn werkzaamheden als Monteur Mechatronica.


Jouw werkzaamheden
  • Voorbereiden van de werkzaamheden en organiseren van de werkplek;
  • Tekening lezen, en op basis hiervan de montage volgorde vaststellen;
  • Kastenbouw, bekabeling aanbrengen en/of het testen/doormeten hiervan;
  • Maken en monteren van kabelgoten;
  • Monteren en afstellen van onderdelen volgens technische tekeningen;
  • Aansluiten van machines, pneumatisch en elektrisch;
  • FAT testen uitvoeren, helpen bij klant afnames;
  • Ervoor zorgen dat we de kwaliteit leveren die onze klant nodig heeft.


Gevraagd

  • Minimaal een mbo niveau 3 diploma in de richting van Mechatronica;
  • Affiniteit of ervaring met het werken in de machinebouw;
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en je streeft naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau;
  • Bereid om op locatie te werken zowel in het binnen- en buitenland;
  • Beheersen van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en produceert geautomatiseerde productiesystemen en speciale machines voor diverse industrieën. Hun focus ligt op het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van klanten. Deze systemen en machines worden gebruikt voor verschillende productieprocessen, waaronder lassen, assembleren en manipuleren van onderdelen. Daarnaast biedt het bedrijf ook diensten op het gebied van engineering, installatie en onderhoud om klanten te ondersteunen gedurende de hele levenscyclus van hun apparatuur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in