+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Monteur Snoepjesfabriek Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.950 - € 4.150 p/m

Vacature in het kort

Hou je van snoep en wil je deel uitmaken van het maken van deze lekkernijen? We zoeken een Monteur voor een snoepjesfabriek. Je dag begint met het oplossen van problemen aan machines. Je zorgt er ook voor dat alles goed blijft werken door onderhoud en testen. Samenwerken is belangrijk, je helpt je team en zorgt dat alles soepel loopt. Dit is je kans om een belangrijke rol te spelen en samen te werken aan heerlijke producten. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij de zoete geheimen achter de productie van je favoriete snoepjes ontdekken? Dan is dit jouw kans! Voor deze opdrachtgever ben ik op zoek naar een enthousiaste Monteur Snoepjesfabriek die wil bijdragen aan het creëren van magische smaakervaringen.


Wat ga je doen?

Een typische werkdag van een Monteur Snoepjesfabriek begint met het lokaliseren en verhelpen van alle voorkomende storingen aan machines en installaties. Deze storingen worden nauwkeurig gedocumenteerd en digitaal geregistreerd voor verdere analyse en rapportage. Naast het oplossen van storingen voert de monteur ook preventieve en correctieve onderhouds- en revisiewerkzaamheden uit om de efficiëntie en betrouwbaarheid van de productielijnen te waarborgen.

Tijdens inspecties signaleert de monteur afwijkingen in machines en installaties en neemt indien nodig direct maatregelen om mogelijke problemen te voorkomen. Daarnaast wordt regelmatig de productielijn geïnspecteerd en getest om te verzekeren dat deze voldoet aan de gestelde kwaliteitsnormen en efficiënt blijft functioneren.

Een belangrijk aspect van de rol is het informeren en assisteren van collega’s, zoals collega-monteurs, operators en de shiftmanager. Door effectieve communicatie en samenwerking worden problemen snel opgelost en wordt de productiviteit van de fabriek gemaximaliseerd. Kortom, als Monteur Snoepjesfabriek speel je een cruciale rol in het waarborgen van een soepele werking van de productielijnen en het behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden, terwijl je nauw samenwerkt met je team om zoete successen te behalen.


Jouw werkzaamheden
  • Lokaliseren en verhelpen van alle voorkomende storingen welke je vervolgens digitaal registreert;
  • Verrichten van preventieve en correctieve onderhouds- en revisiewerkzaamheden;
  • Signaleren van afwijkingen in machines en installaties;
  • Inspecteren en testen van de productielijnen wanneer nodig;
  • Informeren en helpen van collega’s, zoals collega-monteurs, operators en de shiftmanager.


Gevraagd

  • Afgeronde opleiding op minimaal mbo-3 niveau in een technische richting;
  • Relevante werkervaring om te werken in een technische dienst;
  • Oplossingsgericht, creatief en ruimdenkend zijn eigenschappen die bij jou passen;
  • Bereidheid om te werken in een 3- en/of 5-ploegendienst;
  • Functioneren in teamverband, maar ook zelfstandig sterk van aard;
  • Beheersen van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in de productie en distributie van snoepgoed en kauwgom, met een focus op het creëren van heerlijke smaken en unieke ervaringen voor consumenten wereldwijd. Met behulp van geavanceerde technologieën en innovatieve productieprocessen worden hoogwaardige producten geproduceerd die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het bedrijf streeft ernaar om constant te innoveren en nieuwe producten te ontwikkelen die voldoen aan de veranderende behoeften en voorkeuren van consumenten. Daarnaast zet het bedrijf zich in voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid in alle aspecten van zijn activiteiten, van grondstoffen tot distributie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in