+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker - parttime/fulltime Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,14 p/u

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een team dat zorgt voor het verzenden van spullen. Je dag is nooit hetzelfde, want je doet verschillende taken zoals het klaarmaken van bestellingen, controleren van producten en zorgen dat alles netjes verpakt wordt. Je werkt voornamelijk overdag, maar soms ook 's avonds of op zaterdag. Het bedrijf waar je komt te werken is groot en bekend. Ze zoeken iemand die van aanpakken weet. Je krijgt een goed salaris en kunt zowel parttime als fulltime aan de slag. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

De opdrachtgever biedt een afwisselende logistieke functie, binnen een groeiende organisatie. Je zal op de afdeling van het verzendcentrum werken. Hierbij verzamel, verpak en geef je materalen uit., volgens geldende richtlijnen, zodat uit te geven en te retourneren goederen efficiënt en op juiste wijze worden verwerkt. -Je zal binnenkomende webshop bestellingen verwerken en controleren van de kwaliteit van de bestellingen; -Het verpakken van goederen en ook hier weer controle op uitvoeren, daarnaast een stukje afvalverwerking; -Uitgeven en verladen van goederen; -Verwerken van binnengekomen webshop retourzendingen. Je werkt van 08.00-18.00 uur op doordeweekse dagen, ook op zaterdag kun je werken, dan werk je van 09.00-17.00u. Op maandag werk je ook de avond. Tevens kan het zo zijn dat er bij drukte in het seizoen, je ook de avonden doorwerkt.

Wij bieden:

Ben jij die energieke logistiek medewerker die wij zoeken? Wij bieden jou een uitdagende vanaf 24 uur per week. Ben jij ook 40 uur per week beschikbaar? Super, hier kan je namelijk ook fulltime aan de slag. Je ontvangt daarnaast een salaris van €14,14 bruto per uur.

Wij vragen:

Wil jij graag werken bij één van de grootste bouwmarkten van Nederland? Ben jij iemand die niet vies is van aanpakken? Dan ben jij degene die we zoeken! Om succesvol te zijn in deze rol, vragen we dat jij: -De Nederlandse taal volledig onder die knie heeft;
-Een reachtruckcertificaat heeft;
-Kan fysiek zwaarder werk verrichten.

Waar ga je werken:

De opdrachtgever is een landelijk bekende doe-het-zelf groothandel. Een tipje van de sluier; Het motto van onze opdrachtgever is: ‘Er is altijd iets te doen’. Lijkt het je leuk om parttime of fulltime aan de slag te gaan bij een landelijk bekende doe-het-zelf groothandel? Reageer dan snel op deze vacature!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in