+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Engineer Werktuigbouwkunde Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SPIE

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Bij SPIE Energie werk je in een team dat altijd voorop loopt in de energiemarkt. We bieden niet zomaar een baan, maar een kans om met de nieuwste technologieën te werken en jezelf te ontwikkelen. Je komt in een hecht team waar iedereen belangrijk is. We werken aan spannende projecten en willen jouw creativiteit en kennis gebruiken. Je krijgt de kans om te leren en te groeien. Plus, we bieden een uitgebreid pakket aan extra s, zoals een jaarlijkse winstuitkering en de mogelijkheid om aandelen te kopen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Niet ´gewoon een bedrijf´

Bij SPIE Energie, de naam zegt het al, richten wij ons vooral op de energiemarkt, een dynamisch werkveld dat voortdurend aan het ontwikkelen is. Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten. Dit dienstenpakket richt zich op; de engineering, realisatie, service en onderhoud van en aan hoogspanningsstations en hoogspanningslijnen boven de 110.000 Volt.

Met ruim 350 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team SPIE Energie een hechte club waar er altijd oprechte aandacht is voor iedereen. Zo word je goed ingewerkt en heb je een meeloopperiode met een ervaren Coördinator Engineer 3D die je graag meeneemt in alle ins- en outs vertelt van het vak. Ook krijg je de kans om je verder te scholen door het volgen van diverse cursussen.

SPIE Energies zit momenteel midden in een innoverend traject binnen de afdeling Engineering. De aankomende 5 tot 10 jaar staan in het teken van de energie transitie. Hierbij wil SPIE het 3D-model naar het volgende niveau tillen en deze expliciet gaan inzetten tijdens het engineerings- en uitvoeringstraject. Dus de VR bril willen we gaan koppelen aan de projectorganisatie en deze toepassen in de engineering en uitvoering. Jij zal gaan meehelpen in het tot leven wekken van de data en bied hierbij je collega’s en het projectteam de benodigde ondersteuning. Dit om alles verder op een goede wijze te kunnen gaan implementeren zodat we zoveel mogelijk rendement kunnen halen uit deze nieuwe data en werkwijze.

Binnen de afdeling engineering wordt gewerkt met de softwarepakketten; Revit, Inventor, BIM360 en Leica Cyclone REGISTER 360 i.c.m. Pointfuse voor het inzetten van de 3D-scan puntenwolk. Tevens zullen in het communicatietraject met onze klanten, onderaannemers en uitvoerende tak steeds meer Virtual Reality (VR) en Mixed Reality (MR) een wezenlijk onderdeel gaan uitmaken van het engineeringsproces.


Niet ´gewoon een baan´

Als je liever elke werkdag dezelfde tekeningen opstelt en mooie projecten je niet interesseren, dan is deze baan niet voor je weggelegd. Deze baan bij SPIE Energie is er namelijk een voor een Engineer Werktuigbouwkunde die het een uitdaging vindt om grote tot zeer complexe installaties te tekenen en tot in detail te ontwerpen volgens strenge normen en voorschriften.

Jij hebt een dosis vakkennis waardoor het verzamelen van de juiste technische gegevens en het juist opstellen van de tekeningen en de bijhorende stuklijsten voor jou geen probleem is. Dit lukt je doordat je als Engineer Werktuigbouwkunde:

  • Zelfstandig kunt tekenen en ontwerpen volgens de richtlijnen zoals SPIE die heeft vastgelegd
  • Je verantwoordelijkheid weet t.a.v. het zelfstandig tekenen en ontwerpen van constructies. Deze moeten voldoen aan de eisen van de klant en de normeringen die gelden.
  • Leergiering bent en zelf ook informatie gaat halen bij collega’s of de klant om het eindresultaat het ontwerp tot een goed resultaat te brengen.
  • Ook bekend bent met het opstellen van stuklijsten en werkplaatstekeningen. (2D) voor de uitvoering.
Niet ´gewoon een medewerker´

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten op onze top te presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als Student Werktuigbouwkunde. Om het verschil te kunnen maken in jouw werk

zul je stevig in je schoenen moeten staan en volledig achter jou ontwerp moeten staan. Je bent het technisch brein binnen het projectteam die vanaf het begin tot en met het einde van het project betrokken is en alle tekeningen tot in detail uitwerkt. Daarbovenop:

  • Heb je een afgeronde opleiding op MBO/ HBO niveau richting werktuigbouwkunde
  • Heb je enige aantoonbare ervaring als tekenaar in de constructiebouw, werktuigbouw waarbij kennis van midden- danwel hoogspanning, stationsbouw of de energiebranche een pré is .
  • Ben je in het bezit van een geldig certificaat VCA VOL of bereid dit te behalen
  • Heb je reeds werkervaring met Inventor (of vergelijkbare), AutoCAD 2D en bij voorkeur ook ervaring met REVIT; of andere software in de branche zoals; ACC en rekensoftware.
  • Heb je kennis van;
    - De Nederlandse taal goed in woord en geschrift is de voertaal binnen ons bedrijf en eventueel enige kennis van de Engelse taal
    - Nationale en Internationale codes, normen en standaards
    - Kennis van Windows/MS Office
Niet ´gewoon een set arbeidsvoorwaarden´

We vragen veel van jou als Engineer Werktuigbouwkunde en dus bieden we veel.Om precies te zijn bieden we voor deze functie op basis van 40 uur per week:

  • Om te starten een jaarcontract met de intentie om deze te verlengen naar onbepaalde tijd;
  • Een gebalanceerd en goed arbeidsvoorwaardelijk pakket, afgestemd op jouw opleiding/ervaring;
  • Reisuren- en kostenvergoeding;
  • Een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE ruim 70% betaalt. Voor later;
  • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen. Dat tikt lekker aan. Daarnaast de keuze om vakantie- en/of adv-dagen te kunnen inkopen of verkopen;
  • Een jaarlijkse winstuitkering, flexibel arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid om SPIE aandelen te kopen tegen gunstige voorwaarden;
  • Een mobiele telefoon (met keuzemogelijkheid tot veel opties) en een laptop. Alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn; 
  • Een gezonde balans tussen werk en privé, met de mogelijkheid tot flexibele werktijden en thuiswerken;
  • •Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.
Gewoon solliciteren.

Ben jij de persoon die geen genoegen meer neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Solliciteer gewoon direct op deze vacature als Engineer Werktuigbouwkunde binnen onze divisie Energies.

De werkzaamheden vinden plaats op ons hoofdkantoor in Breda (Noord Brabant).

Heb je vragen? Schakel met Angelique Timmers, Corporate Recruiter Energie en Smart city, via WhatsApp 06-22669667 of via mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in