+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Rekenaar WTB Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SPIE

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de energiemarkt als Rekenaar WTB Hoogspanningsstations bij SPIE Energies, waar je een cruciale rol speelt in de energietransitie van Nederland. Werk in een hecht team van vakmensen, geniet van regelmatige uitjes, jaarlijkse evenementen, en de mogelijkheid om je continu te ontwikkelen via de interne SPIE-Academy. Ontvang een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een PMT-pensioenregeling, flexibele werktijden, en de kans om met korting SPIE-aandelen aan te schaffen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Niet ´gewoon een bedrijf´

Bij SPIE Energies, de naam zegt het al, richten wij ons vooral op de energiemarkt, een dynamisch werkveld dat voortdurend aan het ontwikkelen is. Je bent dus een belangrijke schakel in de huidige energietransitie van Nederland. Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten. Dit dienstenpakket richt zich op de engineering, realisatie, service en onderhoud van en aan (nieuwe) hoogspanningsstations en hoogspanningslijnen boven de 110.000 Volt.

Met ruim 350 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team SPIE Energies een hechte club waar er altijd oprecht aandacht is voor iedereen. Er heerst een goede sfeer en de communicatielijnen zijn kort. Met regelmaat worden en uitjes gepland en jaarlijks word je uitgenodigd voor de BBQ en Roadshow. Je kom te werken in een enthousiast team en wordt goed ingewerkt. Je kan rekenen op mooie werkzaamheden en nog mooiere projecten en een lange loopbaan bij SPIE Energies. Ook krijg je de kans om je verder te scholen en motiveren wij kandidaten om intern door te stromen indien mogelijk en daarvoor een gepast scholingstraject te volgen. De interne SPIE-Academy bied je deze mogelijkheid.


Niet ´gewoon een baan´

Jij hebt de drive om in detail rekenkundige en constructieve vraagstukken uit te zoeken. Van deze adviserende rol wordt dan ook door het gehele engineeringsteam graag gebruik gemaakt.

Dit lukt je doordat je als Rekenaar WTB Hoogspanningsstations:

  • Zelfstandig berekeningen kan opstellen, deze ook zelf controleert en kan onderbouwen en toelichten tijdens besprekingen (zowel intern als extern);
  • Ervaring hebt met specialistische reken- en ontwerpsoftware zoals; SCIA Engineer en Mathcad. En je jezelf ook graag verdiept in andere/nieuwe rekensoftware of tools.
  • Zelfstandig rekensheets kunt bouwen en deze ook kan onderhouden of om kan bouwen tot maatwerk;
  • Rekening houdt met de opdrachtomschrijving van de klant, de afspraken en regelgeving op het gebied van; kwaliteit, prijs, levertijd, normen, voorschriften en de technische ontwikkelingen. Je bespreekt het ontwerp, pakket van eisen met je collega’s en geeft ze inhoudelijk advies gebaseerd op rekenkundige en constructieve berekeningen;
Niet ´gewoon een medewerker´

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten op onze top te presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als Rekenaar WTB Hoogspanningsstations. Om het verschil te kunnen maken in jouw werk zul je je goed moeten kunnen verplaatsen in het pakket van eisen/wensen van klanten. Je bent het rekenkundig brein binnen het projectteam. Jij bent vanaf het begin tot en met het einde van het project betrokken en kan keuzes beargumenteren. Daarbovenop:

  • Heb je minimaal een diploma op hbo-niveau richting Werktuigbouwkunde met bij voorkeur een specialisatie in constructie techniek.
  • Heb je minimaal 2 tot 5 jaar werkervaring als rekenaar/constructeur. Kandidaten met kennis van hoogspanning/ energiebranche genieten de voorkeur.
  • Ben je bekend met;
    - De Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
    - Nationale en Internationale codes, FEM methode, normen en standaards.
    - SoftwareWindows/MS Office.
Niet ´gewoon een set arbeidsvoorwaarden´

We vragen veel van jou als Rekenaar WTB Hoogspanningsstations en dus bieden we veel. Om precies te zijn bieden we voor deze functie op basis van 40 uur per week:

  • Direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een maandsalaris dat afhankelijk is van leeftijd, opleiding en ervaring.
  • Een kostenvergoeding of een leaseauto waarmee er ook prive gereden kan worden. Ook in het buitenland.
  • Een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE ongeveer 2/3 deel betaalt. Voor later.
  • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Dat tikt lekker aan.
  • Keuze uit een aantal flexibele arbeidsvoorwaarden waarbij je vakantie/ADV dagen kunt verkopen voor extra salaris of juist extra dagen kunt inkopen
  • Mogelijkheid om SPIE-aandelen met korting aan te kopen.
  • Diverse kortingen op websites en op collectieve verzekeringen.
  • Een winstdelingsregeling.
  • Flexibele werktijden waarbij je ook een deel hybride vanuit huis mag werken, en de keuze hebt om tussen de 32-40 uur te werken per week.
  • Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.
Gewoon solliciteren.

Ben jij de persoon die geen genoegen meer neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Solliciteer dan op deze mooie functie in Breda voor de functie van Ervaren Rekenaar Hoogspanningsstations. 

Heb je vragen? Schakel met Angelique Timmers, Corporate Recruiter Energie en Smart City, via WhatsApp 06-22669667 of via mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in