+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Junior Calculator| Ontwikkelende aannemer Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Junior Calculator in de bouwsector krijg je de kans om snel te groeien en veel te leren. Je werkt samen met een team van experts en wordt betrokken bij alle stappen van een project. Je analyseert cijfers, denkt creatief en start met een spannend nieuw bouwproject. Deze baan biedt niet alleen een goede start, maar ook de mogelijkheid om door te groeien. Als je van bouwen en getallen houdt, is dit de perfecte kans voor jou. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Als Junior Calculator krijg je de kans om razendsnel te groeien en een flinke stempel te drukken. Je wordt begeleid door ervaren collega's en ontwikkelt je tot een echte rekenkoning(in). Samen met ons hechte team, waar ontwikkeling centraal staat, ben jij vanaf de start tot de nacalculaties betrokken bij het hele proces. Als cijferbaas analyseer je contracten, voorwaarden en risico's en denk je vol energie en creativiteit mee tijdens de uitvoering. En weet je wat extra leuk is? Je begint in deze startersfunctie met een spiksplinternieuw nieuwbouwproject in de bruisende regio Brabant. Let's crunch those numbers and build some dreams!

Benefits

Je krijgt de kans als Junior Calculator om je leergierigheid en passie voor bouwprojecten te tonen. Wij bieden niet alleen een uitdagende startpositie, goede arbeidsvoorwaarden en ook een duidelijk groeipad naar de rol van Kostendeskundige. Wil jij je bouwkundige kennis inzetten, jezelf ontwikkelen en doorgroeien? Dan ben je hier op de juiste plek!

Bouwstenen voor succes

Wij zoeken een ambitieuze en gedreven (net) afgestudeerde HBO Bouwkundige, voor de rol van Junior Calculator Woningbouw die klaar is voor zijn/haar eerste stap in zijn/haar carrière. Verder:

  • Analytische en cijfermatige instelling;

  • Het vermogen om samen te werken in teamverband;

  • Goede communicatieve vaardigheden. 



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een bouwbedrijf dat bekend staat om zijn vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid. Met jarenlange ervaring in de bouwsector, zijn ze gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en restauratieprojecten. Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid, innovatie en het leveren van maatwerk op basis van de wensen van de klant. Onze opdrachtgever streeft naar een hoogwaardige afwerking en tevredenheid van hun opdrachtgevers. Hun team van vakmensen staat garant voor een professionele aanpak en succesvolle realisatie van diverse bouwprojecten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in