+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Tandarts Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Mondzorg Recruiters

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een tandarts met Brabantse humor voor onze gezellige praktijk in Breda. Bij ons staat goede zorg en een warm welkom voor de patienten centraal. Als tandarts geef je niet alleen behandelingen, maar zorg je ook voor een lach. Je komt te werken in een team van enthousiaste professionals. We bieden een fijne plek om te werken, kansen om te groeien en flexibele werkdagen. Kom jij ons team versterken? Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Gezellige Tandarts met Brabantse Humor

Locatie: Breda

Ben jij een tandarts die niet alleen professioneel, maar ook gezellig is? Heb je een vleugje Brabantse humor en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien wel de tandarts die we zoeken! Onze praktijk in Breda is op zoek naar een enthousiaste tandarts om ons team te versterken. De werkdagen zijn in overleg, dus we staan open voor flexibiliteit.

Over Ons: Onze praktijk is gevestigd in het bruisende Breda en staat bekend om zijn warme en gastvrije sfeer. We streven ernaar om onze patiënten niet alleen hoogwaardige tandheelkundige zorg te bieden, maar ook een glimlach op hun gezicht te toveren. Ons team bestaat uit gedreven professionals die een passie hebben voor hun vak en graag samenwerken om de best mogelijke zorg te leveren.

Functieomschrijving: Als tandarts bij onze praktijk zul je verantwoordelijk zijn voor het leveren van uitstekende tandheelkundige zorg aan onze patiënten. Je voert algemene tandheelkundige behandelingen uit en werkt nauw samen met ons team om ervoor te zorgen dat elke patiënt met een glimlach de deur uitgaat. Jouw Brabantse humor en gezelligheid dragen bij aan de fijne sfeer in onze praktijk.

Functie-eisen: Afgeronde opleiding Tandheelkunde en BIG-registratie Ervaring als tandarts is een pré, maar recent afgestudeerden worden ook aangemoedigd om te solliciteren Een gezellige persoonlijkheid met een vleugje Brabantse humor Flexibiliteit wat betreft werkdagen Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden Wat

Wij Bieden: Een dynamische werkomgeving in het hart van Breda Een leuk en hecht team dat jou met open armen zal ontvangen Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling Flexibele werkdagen in overleg Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Sollicitatie: Denk jij dat je goed in ons team past? Stuur dan je cv !!!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in