+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Traineeship Logistiek Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.400 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van logistiek met ons unieke traineeship, waar je direct als teamleider aan de slag gaat en in twee jaar wordt opgeleid tot logistiek manager. Geniet van een competitief salaris, een vast contract, een werklaptop, en een bijdrage voor je werktelefoon. Werkzekerheid is gegarandeerd, met de mogelijkheid om eerder te beginnen. Ontwikkel je leiderschapsvaardigheden in een omgeving en groei met ons mee! Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Een traineeship in de logistiek? Ja, dat lees je goed. Dat kan bij Tempo-Team Performance Management (TTPM)! Op 4 september gaan we starten en je krijgt direct een baan als teamleider. In een traject van twee jaar proberen we je klaar te stomen tot logistiek manager. Je kunt tot € 3500 per maand verdienen. Meer weten? Lees dan deze vacature.

Wat bieden wij jou
  • Salaris tussen de € 2400 en € 3500 (obv. ervaring)
  • Vast contract!
  • Een werklaptop!
  • Een bijdrage voor je eigen werk telefoon!
  • Toeslagen! (afhankelijk van waar je gaat starten)
  • Werkzekerheid! Je kunt al eerder starten dan 04-09
Wie ben jij

Voor onze traineeship logistiek hebben we niet veel eisen. Via een Game Based Assessment kijken we of je een goede match bent. Je moet als deelnemer wel leergierig zijn. Daarnaast:

  • Beheers je de Nederlandse taal
  • Heb jij een rijbewijs en je eigen vervoer
  • Kun jij een VOG aanvragen
Wat ga je doen

Onze traineeship logistiek start op 4 september 2024. Je start dan als teamleider bij één van onze TTPM-locaties. Op die manier leer je de organisatie alvast beter kennen. Iedere twee weken kom jij samen met alle deelnemers. Dan vindt er een cursusdag plaats en gaan we werken aan je ontwikkeling. Uiteindelijk proberen we je binnen twee jaar klaar te stomen voor de functie van Logistiek Manager.

Wat houdt de functie van logistiek manager bij ons dan in? Jij bent dan het aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgever als jouw locatie binnen TTPM. Dit gebeurt op zowel het tactische als het operationele vlak. Ook geef je leiding aan jouw teamleiders en samen sturen jullie aan op het behalen van KPI’s en targets. Wekelijks heb je overleggen met hen en zo begeleid, coach en stimuleer jij je teamleiders. Ook ben je bezig met procesverbetering en de veiligheid op de werkvloer. Als logistiek manager ga je rapporteren aan de area manager.

  • Tweewekelijkse cursusdag
  • Startdatum 04-09-2024. Eerder starten? Geen probleem!
Waar ga je werken

Tijdens het traineeship logistiek is het afhankelijk waar je woont. We kijken namelijk naar een geschikte locatie bij jou in de buurt! Hoe dan ook, je wordt onderdeel van Tempo-Team Performance Management. #TTPM neemt operationele processen van bedrijven over. Denk hierbij aan PostNL, Samsung SDS en bijvoorbeeld Homerr. Dagelijks zijn er zo’n 1900 medewerkers bezig om het beste werk af te leveren. TTPM is sinds 2007 hiermee bezig en we zijn nog steeds groeiende. Groei jij met ons mee?

Sollicitatie

Dus waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog op onze traineeship logistiek: ‘Talent Ontwikkel Programma’. Binnen 24 uur zal ik contact met je opnemen om je wat vragen te stellen. Heb jij eerst nog wat vragen? Geen probleem, ik sta voor je klaar om deze te beantwoorden. Hopelijk spreken we elkaar snel!

*Voor deze sollicitatieprocedure moet je een capaciteitentest op HBO-niveau maken.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in