+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Energietransitie Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.000 - € 4.750 p/m

Vacature in het kort

Speel een belangrijke rol in de toekomst van duurzame energie als Werkvoorbereider. Je helpt niet alleen bij het bouwen van projecten, maar ook bij het creëren van een schonere wereld. Je dag begint met het beheren van inkoop, het beoordelen van offertes en het bewaken van het budget. Je ondersteunt ook op de projectlocatie en zorgt dat alles goed loopt. Met jouw hulp gaan de projecten vlot en dragen we bij aan een betere toekomst. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een cruciale rol spelen in de toekomst van duurzame energie? Als Werkvoorbereider Energietransitie krijg je de kans om niet alleen te bouwen aan projecten, maar ook aan een schonere wereld. Klaar om jouw expertise in te zetten voor een betere toekomst? Lees snel verder en ontdek hoe jij het verschil kunt maken!


Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider Energietransitie begint je werkdag met het beheren van het inkooptraject, waarbij je het hele proces van aanvraag tot contractafsluiting begeleidt. Het beoordelen van ontvangen offertes en het bewaken van het projectbudget behoren ook tot je verantwoordelijkheden. Je coördineert materiaaltesten bij leveranciers en zorgt voor de ontvangst en registratie van materialen en materieel in het projectmagazijn op locatie.

Op de projectlocatie ben je beschikbaar voor de Projectleider Uitvoering en Uitvoerder, waarbij je ondersteuning biedt bij registratie en documentatie voor het opleverdossier. Daarnaast voer je algemene coördinatietaken uit, zoals het plannen van bestellingen en leveringen, administratie en het opstellen en aanpassen van werkplannen en planningen naar de actuele projectfase. Het lezen en interpreteren van werktuigbouwkundige en civiele tekeningen behoort ook tot je takenpakket.

Je hebt bijvoorbeeld ruime ervaring met systemen zoals Microsoft Office, Projects, Primavera en Sharepoint, en bij voorkeur ook met GappLess, Relatics en IFS. Met jouw professionele aanpak zorg je ervoor dat projecten soepel verlopen en draag je bij aan de succesvolle transitie naar duurzame energie.


Jouw werkzaamheden
  • Opstellen, beoordelen en verwerken van aanvragen voor materieel en onderaannemers;
  • Bewaken van het projectbudget in relatie tot inkoop;
  • Organiseren en beheren van materiaaltesten bij leveranciers;
  • Ontvangst, registratie en opslag van materialen en materieel op de projectlocaties;
  • Assisteren van de Projectleider Uitvoering en Uitvoerder;
  • Samenstellen, aanpassen en implementeren van werkplannen en planning naar projectfase.


Gevraagd

  • Afgeronde opleiding op minimaal mbo-4 niveau in een technische richting;
  • Relevante werkervaring als werkvoorbereider of een vergelijkbare functie;
  • Affiniteit en/of ervaring binnen de energietransitie en duurzaamheid;
  • Sociale intelligentie en een flexibele werkinstelling;
  • Beheersen van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • In bezit van een rijbewijs B voor het bezoeken van projectlocaties.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze opdrachtgever richten ze zich vooral op de energiemarkt, een dynamisch werkveld dat voortdurend aan het ontwikkelen is. Hierbij zijn ze dus een belangrijke schakel in de huidige energietransitie van Nederland. Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen ze een afgewogen dienstenpakket bieden aan hunklanten. Dit dienstenpakket richt zich op de engineering, realisatie, service en onderhoud van en aan (nieuwe) hoogspanningsstations en hoogspanningslijnen boven de 110.000 Volt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in