+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Servicemonteur Rotating Equipment Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.400 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

Zet je enthousiasme en technische kennis in als Servicemonteur Rotating Equipment. Je speelt een belangrijke rol door technische ondersteuning te bieden aan verschillende klanten, zoals bierbrouwerijen en waterzuiveringsbedrijven. Je werkdag begint vanuit huis en je bezoekt klanten in de Benelux. Je werkt vaak zelfstandig, maar krijgt altijd hulp van een team. Samen zorgen jullie ervoor dat alles goed loopt. Je werk is afwisselend en je helpt mee aan het verbeteren van processen. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar om je enthousiasme en technische expertise in te zetten voor industriële klanten? Van vooraanstaande bierbrouwerijen tot waterzuiveringsbedrijven, je zult een cruciale rol spelen bij het bieden van technische ondersteuning aan klanten in Nederland, België en Luxemburg.


Wat ga je doen?

De rol van Servicemonteur Rotating Equipment binnen deze organisatie is veel meer dan alleen maar een baan. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor ervoor te zorgen dat de klanten kunnen vertrouwen op de (highspeed) centrifuges en decanters die zij gebruiken in hun processen. Of het nu gaat om de inbedrijfstelling, preventief onderhoud, vervanging van onderdelen, troubleshooting, advies geven of het doorvoeren van verbeteringen: jij bent de technische specialist die alles regelt.

Je werkt met verschillende klanten in de hele Benelux, variërend van bekende bierbrouwerijen en waterzuiveringsbedrijven tot bedrijven die zich richten op de verwerking van proteïne of farmaceutische bedrijven die zich bezighouden met het maken van vaccins. Dit zorgt voor veel afwisseling in je werk.

Je begint je werkdag als Field Service Engineer vanuit huis. In de planning zie je welke klanten je die dag gaat bezoeken, welke werkzaamheden er gepland staan en of er eventuele onderdelen nodig zijn – indien nodig zijn deze al op locatie bij de klant aanwezig. Op de klantlocatie werk je meestal zelfstandig, maar je kunt altijd rekenen op ondersteuning van het team van de klant en onze opdrachtgever. Jouw collega’s van het Digital Solution Center kijken altijd met je mee en bieden ondersteuning waar nodig. Je kunt ook altijd terugvallen op technische coördinatoren, collega Field Service Engineers en de product- en applicatie-experts. Bij grotere en complexe onderhoudswerkzaamheden werk je meestal meerdere dagen samen met collega’s op locatie bij de klant.


Jouw werkzaamheden
  • Installeren en opstarten van procesinstallaties bij de klant (in de Benelux);
  • Onderhouden van procesinstallaties en controles uitvoeren;
  • Oplossen van problemen aan de installaties;
  • Verbeteren van de producten, installaties en de service;
  • Monitoren van prestaties van de machines en het documenteren van de bevindingen.


Gevraagd

  • Een afgeronde MBO-niveau opleiding in de richting van mechatronica, autotechniek of elektrotechniek;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in de techniek en interesse in de instrumentatie en automatisering;
  • Communicatief sterk in het Nederlands en Engels;
  • Gedreven en flexibele persoonlijkheid;
  • In het bezit van een rijbewijs B.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een toonaangevende organisatie die gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige technologische oplossingen voor verschillende industrieën wereldwijd. Deze organisatie staat bekend om haar innovatieve benadering en haar streven naar het bieden van efficiënte en duurzame oplossingen voor haar klanten.Met een focus op het leveren van producten en diensten die bijdragen aan het verbeteren van processen en het optimaliseren van productiviteit, speelt deze organisatie een cruciale rol in diverse sectoren, waaronder voedsel en dranken, farmaceutica, energie, en milieubescherming.Door voortdurend te streven naar technologische vooruitgang en klanttevredenheid, biedt deze organisatie een stimulerende werkomgeving waar innovatie en teamwork worden aangemoedigd. Met een wereldwijd netwerk van klanten en partners biedt deze organisatie grenzeloze mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.Als onderdeel van deze dynamische organisatie zul je de kans krijgen om bij te dragen aan baanbrekende projecten en oplossingen, en te werken met een team van gepassioneerde professionals die streven naar uitmuntendheid in alles wat ze doen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in