+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Werkvoorbereider Elektrotechniek Projecten Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.150 - € 4.850 p/m

Vacature in het kort

In deze rol als Werkvoorbereider Elektrotechniek ben je het middelpunt van onze projecten. Je plant en coördineert alles, van materialen tot samenwerking met het team. Je zorgt dat projecten op schema blijven en dat iedereen goed geïnformeerd is. Aan het einde van de dag kijk je hoe het ging en hoe het beter kan. Een kans om jouw kennis in te zetten en bij te dragen aan spannende projecten in de elektrotechniek. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren Werkvoorbereider Elektrotechniek op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij jouw expertise inzetten om complexe projecten tot een succes te maken en bij te dragen aan de innovatie in de elektrotechnische sector? Lees en zie hoe jij het verschil kunt maken!


Wat ga je doen?

Een werkdag van een Werkvoorbereider Elektrotechniek Projecten begint met het plannen en coördineren van verschillende aspecten van lopende projecten. Dit omvat onder meer het opstellen en bijwerken van projectplanningen, het verzamelen van benodigde materialen en het afstemmen van werkzaamheden met het projectteam en externe leveranciers.

Tijdens de dag houdt de Werkvoorbereider toezicht op de voortgang van projecten en lost hij eventuele knelpunten op die zich voordoen. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden volgens schema worden uitgevoerd en dat de kwaliteitseisen worden nageleefd. Daarnaast is de Werkvoorbereider verantwoordelijk voor het beheren van de projectdocumentatie, zoals tekeningen, specificaties en contracten. Je zorgt ervoor dat alle relevante documenten up-to-date zijn en gemakkelijk toegankelijk voor het projectteam.

Gedurende de dag communiceert de Werkvoorbereider regelmatig met verschillende belanghebbenden, waaronder projectmanagers, engineers, leveranciers en klanten. Je zorgt ervoor dat alle betrokken partijen op de hoogte zijn van de projectvoortgang en eventuele wijzigingen in de planning.

Tot slot evalueert de Werkvoorbereider aan het einde van de dag de voortgang van de projecten en maakt hij plannen voor de volgende stappen. Je identificeert eventuele verbeterpunten en komt met voorstellen om de efficiëntie en effectiviteit van het projectmanagement te verbeteren.


Jouw werkzaamheden
  • Opstellen en bijwerken van projectplanningen, rekening houdend met tijd en budget;
  • Coördineren van de werkzaamheden tussen de engineers, installateurs en onderaannemers;
  • Verzamelen en bestellen van benodigde materialen en apparatuur;
  • Controleren van technische specificaties en tekeningen;
  • Beheren van projectdocumentatie, zoals tekeningen, specificaties en contracten;
  • Ondersteunen van projectmanagers bij het opstellen van offertes en het maken van kostenramingen;
  • Evalueren van projectvoortgang en identificeren van verbeterpunten voor toekomstige projecten.


Gevraagd

  • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo-4 niveau, bij voorkeur Elektrotechniek;
  • Relevante werkervaring binnen de elektrotechniek, mag als monteur;
  • Affiniteit en/of ervaring met installaties binnen de utiliteit (ziekenhuizen en scholen);
  • Gedegen kennis van gebouw gebonden installaties en de laatste ontwikkelingen;
  • Planmatige en gestructureerde werkhouding;
  • Beheersen van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Deze opdrachtgever is een toonaangevende speler op het gebied van elektrotechniek, met een breed scala aan klanten in diverse sectoren zoals kantoren, scholen, supermarkten en de industrie. Ze leveren hoogwaardige elektrotechnische oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van hun klanten. Hun expertise strekt zich uit over alle aspecten van elektrotechniek, van ontwerp en installatie tot onderhoud en reparatie. We streven ernaar om duurzame en energie-efficiënte oplossingen te bieden die niet alleen de prestaties verbeteren, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in