+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Technicus Meet- en Regeltechniek Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.250 - € 4.325 p/m

Vacature in het kort

In deze functie als Technicus Meet- en Regeltechniek ga je aan de slag met het oplossen van storingen en het onderhouden van systemen in de productie van polystyreen. Je werkt met geavanceerde technologieën en draagt bij aan het verbeteren van de productieprocessen. Samen met een team zorg je ervoor dat alles goed loopt. Je werkt ook soms buiten normale uren om dringende problemen op te lossen. Dit is een kans om je technische vaardigheden te gebruiken en te groeien in je vak. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij jouw passie voor techniek inzetten bij een toonaangevend bedrijf in de productie van polystyreen? Als Technicus Meet- en Regeltechniek krijg je de kans om te werken met geavanceerde systemen en bij te dragen aan het optimaliseren van hun productieprocessen.


Wat ga je doen?

Als Technicus Meet- en Regeltechniek begint je werkdag met het analyseren van storingsmeldingen en het plannen van de benodigde acties. Je verhelpt storingen aan elektrotechnische, meet- en regelsystemen en besturingstechniek om de continuïteit van productieprocessen te waarborgen. Daarnaast voer je preventief onderhoud uit om mogelijke problemen te voorkomen en de betrouwbaarheid van installaties te verhogen.

Naast het verhelpen van storingen en het uitvoeren van onderhoud, werk je aan nieuwbouw- en uitbreidingsprojecten op het gebied van elektrotechniek en regeltechniek. Hierbij zorg je ervoor dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de vereiste specificaties en conform de geldende normen op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid. Als onderdeel van een team van vijf collega’s draai je consignatiediensten volgens een vastgesteld rooster. Dit betekent dat je buiten reguliere werktijden beschikbaar bent om eventuele urgente storingen te verhelpen en de productie te waarborgen.

Gedurende de dag werk je nauw samen met andere technici, operators en productiemedewerkers om ervoor te zorgen dat de installaties optimaal presteren en dat onze productiedoelstellingen worden behaald. Jouw bijdrage als Technicus Meet- en Regeltechniek is essentieel voor het soepel verlopen van productieprocessen en het leveren van hoogwaardige producten aan onze klanten.


Jouw werkzaamheden
  • Analyseren van storingsmeldingen en het plannen van de benodigde acties;
  • Verhelpen van elektro-, meet- en regel- en besturingstechnische storingen;
  • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de productielijnen;
  • Aandragen en implementeren van nieuwbouw- en uitbreidingsprojecten;
  • Bijhouden en verwerken van de benodigde documentatie.


Gevraagd

  • Afgeronde opleiding op mbo-niveau (4), bij voorkeur Elektrotechniek of Meet- en regeltechniek;
  • Relevante werkervaring binnen de procesindustrie;
  • In bezit van of de bereidheid tot het behalen van NEN1010, NEN3140- en ATEX;
  • Affiniteit met procesbesturingssystemen is een pre;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Deze opdrachtgever is onderdeel van een groter Pools concern die belangrijk is op het gebied van de chemische industrie. Met een team van ongeveer 130 medewerkers zijn zij de enige locatie in Nederland. In hun fabriek in Breda produceren ze continu expandeerbaar polystyreen (EPS), een veelgebruikte grondstof in de bouwsector en als verpakkingsmateriaal. Vanwege de opslag van bepaalde grondstoffen, vallen zij onder het BRZO-regime, wat betekent dat er strenge veiligheidseisen gelden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in