+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Vestigingsmanager Breda Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Saman Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.489 - € 5.398 p/m
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Zoek je een uitdagende rol waarin je jouw bedrijfskundige en technische kennis kunt toepassen? Saman Groep biedt een unieke kans als Vestigingsmanager met een aantrekkelijk salaris en een breed scala aan secundaire voordelen, waaronder een winstuitkering, vakantiegeld, en een bonus bij het aandragen van nieuwe collega's. In deze functie ben je de spil van onze vestiging, waarbij je verantwoordelijk bent voor het leiden, ontwikkelen en optimaliseren van het team en de operaties. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Salarisindicatie: € 4.489,00 - € 5.398,00

Zoek jij een verantwoordelijke rol waarin je jouw bedrijfskundige en technische kennis kunt toepassen? Saman Groep biedt een uitdagende positie als Vestigingsmanager. In deze functie ben je de drijvende kracht achter onze vestiging. Ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Dit bieden wij jou
  • Een goed salaris
  • 26,3 vakantiedagen per jaar
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Korting op onze producten en diensten
  • Meewerken aan duurzame wereld
  • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega
Wat verwachten wij van een Vestigingsmanager Breda
Als Vestigingsmanager begint jouw dag met het in kaart brengen van de dagelijkse operaties. Je controleert de voortgang van projecten en zorgt voor een vlotte uitvoering. Tijdens de ochtendbriefing met teamleiders bespreek je de belangrijkste aandachtspunten en uitdagingen van de dag, van veiligheid tot klanttevredenheid.

Je speelt in op de ontwikkelingen en uitdagingen die je ziet aankomen in de toekomst, jouw motto is beter voorkomen dan genezen. Jij bent iemand die verder kijkt, je ziet de gevolgen in van je besluiten en kan verbanden zien. In de middag coördineer je bestellingen en optimaliseer je logistieke processen. Het monitoren en sturen van KPI’s behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Resultaatgericht werken en streven naar continue optimalisatie in de breedste zin kunnen we aan jou overlaten. Daarnaast houd je toezicht op teamontwikkeling en personeelsbezetting. Je dag bestaat uit het verbinden van afdelingen en zorgen voor samenhang in het team. Wanneer jouw hulp nodig is in de operatie kunnen ze op jou rekenen.

Aan het einde van de dag analyseer je de resultaten, identificeer je verbeterpunten en plan je toekomstige acties. Je hebt regelmatig contact met de regiomanager over rapportages en voortgang. Jij bent goed in strategisch denken, actief managen en een sterke focus op teamontwikkeling en bedrijfsresultaten.

Dit ben jij
  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een bedrijfskundige of technische richting;
  • Sterke integriteit, resultaatgericht en klantgericht;
  • Vaardig in samenwerking en communicatie;
  • Proactieve en analytische benadering;
  • Ervaring in leiderschap en flexibiliteit.
Dit ga je doen
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het functioneren van de vestiging, jij bent de cultuurdrager voor de vestiging Breda. Dit omvat het leiden en ontwikkelen van het team, het handhaven van kwaliteit en veiligheid en het beheren van logistiek en facilitaire zaken. Het bereiken van doelstellingen zoals klant- en medewerkerstevredenheid, omzet en marges valt onder jouw takenpakket. Ook draag je bij aan de strategie en jaarplannen van de vestiging en stimuleer je procesverbeteringen.

Als onderdeel van het MT van de business unit ‘Consument & Woningbouw’ werk je actief mee aan de ontwikkeling en realisatie van onze strategie, processen en systemen. Je bent in staat om verder te kijken dan je eigen verantwoordelijkheid in een vestiging en samen met andere vestigingsmanagers onze gezamenlijke doelstellingen te verwezenlijken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in