+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

APK-Keurmeester bij Van Abeelen APK in Breda Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Abeelen APK

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Van Abeelen APK

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacature in het kort

Als APK-keurmeester bij ons heb je een bijzondere taak. Je keurt verschillende voertuigen, van nieuw tot oud. Je helpt klanten door te vertellen wat er moet gebeuren volgens de regels. Je repareert zelf niet, dat doet de klant ergens anders. Het belangrijkste voor jou is dat klanten blij zijn. Je werkt in een team dat elkaar helpt en steunt. Je praat veel met klanten, dus het is belangrijk dat je graag met mensen werkt. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Als APK-keurmeester bij Van Abeelen APK heb je een mooie en unieke baan; jij bent verantwoordelijk voor het APK-keuren van allerlei soorten en typen voertuigen (van moderne sedan tot oldtimer). Daarbij adviseer jij de klant o.b.v. de APK-regelgeving en de door jouw geconstateerde staat van het voertuig. Het eventueel repareren doe niet, daarvoor gaat de klant naar zijn eigen werkplaats. Jouw prioriteit ligt dus op het genereren van klanttevredenheid in plaats van omzet uit reparaties en je probeert de klant een zo'n goed mogelijke dienst te verlenen waarbij je rechtstreeks met de klanten contact hebt. Je gaat aan de slag in een gezellig en gemotiveerd team van APK-Keurmeesters en ondersteunt elkaar met raad en daad.

Gevraagd

Wij verwachten dat jij een gecertificeerd APK-Keurmeester bent, maar liever keurt dan sleutelt. Daarbij sta je graag met klanten in contact en deel je graag jouw kennis en bevindingen met hen. Daarnaast beschik je over een flexibele en klantgerichte instelling en heb je ervaring in het directe contact met klanten.

Heb je wel oren naar deze functie, maar nog geen APK-papieren? Met de juiste vooropleiding denkt het team van Abeelen APK graag mee om je die horde te laten nemen. Aarzel dan dus niet om contact op te nemen.

Aanbod

De keuringsstations van Van Abeelen APK zijn met moderne, apparatuur uitgerust waarbij efficiënt, veilig en prettig werken voorop staat. Naast een goed salaris en veel klantcontact, krijg je een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke baan waarbij je werkt in een sfeervolle werkomgeving met up-to-date apparatuur. De sfeer is zeer fijn en familiair te noemen. Tenslotte heb je een 40-urige werkweek, van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 (met uitzondering van een late steekproef). Zij kennen geen overuren en werken in het weekend komt nooit voor omdat de RDW dan gesloten is.
Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt je salaris als apk-keurmeester tussen €2500 en € - 3500. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op wat jij voor Van Abeelen APK kunt betekenen!

Bedrijfsomschrijving

In 1985 richtte Jan van Abeelen de firma ‘van Abeelen Bedrijfswagen Keuringen’ (A.B.K.) op. Hij was ervan overtuigd dat een APK zonder belangenverstrengeling uitgevoerd moet worden om de betrouwbaarheid te garanderen. Daarom is Van Abeelen APK van het eerste moment een onafhankelijk keuringsstation.

Met een busje ging hij bedrijfswagenwerkplaatsen langs alwaar hij de nog jonge APK-keuring uitvoerde. Al snel werd het aanbod groter dan dat hij aan kon en trok hij zijn oude klasgenoot Wim van Rijssel aan om het oostelijk deel van Brabant voor zijn rekening te nemen. Ondanks dat het twee aparte bedrijven waren noemden ze zich beiden ‘van Abeelen Rijssel Keuringen’ (A.R.K.).

Al snel bleek de vraag naar keuringen voor personenvoertuigen te groeien en er werd besloten om samen met zijn broer Piet een vast keuringsstation te starten aan de Doelenstraat in Hilvarenbeek. Het concept, neutraal keuren, bleek een schot in de roos en het aanbod bleef stijgen. Aangemoedigd door de goede reacties in Hilvarenbeek werd een klein keuringsstation in Vlijmen gestart dat in 1994 verhuisde naar Den Bosch.

Met de komst van Willem, de jongste zoon van Jan, in het bedrijf werd in 2004 de stap naar Sprang-Capelle gemaakt. In 2005 volgde Mark zijn broer naar het familiebedrijf. In dat jaar opende Van Abeelen tevens hun nieuwe moderne keuringsstation in Hilvarenbeek.
2007 was het jaar waar de nieuwe generatie het roer overnam van Jan en Piet. Ondanks nieuwe leiding blijft het bedrijf trouw aan haar concept wat ondertussen heeft geresulteerd in een continu groeiend aanbod, maar ook de opening van een nieuwe vestiging in Breda in 2009.

In 2014 werd in eigen huis een compleet nieuw mobiel APK-station ontwikkeld en gebouwd, waar zowel Jan als Piet vele uren in gestoken hebben. Helaas was dat ook de laatste grote inzet voor Jan in het bedrijf. Kort daarna bleek hij ziek te zijn en in oktober 2015 stierf hij veel te jong.
Mark en Willem hebben hun bedrijf zonder hun steun en klankbord voortgezet en staan nog steeds aan het roer van een gezond bedrijf met een zeer goede naam in de regio.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in