+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 35 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van werken in de avond en vind je uitslapen fijn? Dan is deze baan iets voor jou! We zoeken een logistiek medewerker voor de avondploeg in Breda. Je helpt met het sorteren van pakketten. Het is belangrijk dat je eigen vervoer hebt. Je verdient een goed salaris en op zondag zelfs dubbel! Plus, je reiskosten worden vergoed. Je hoeft geen ervaring te hebben, iedereen is welkom. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij het talent om in de avonduren te stralen en is uitslapen één van jouw hobby’s? Geweldig! Bij PostNL Breda hebben we een plek voor jou. We zoeken een enthousiaste logistiek medewerker voor de avondploeg, die vanaf 17:30 uur kan werken. 🌙💤 Met toeslagen kan jouw salaris oplopen tot € 26,54 per uur! 💰

Belangrijk: eigen vervoer is nodig.

Wat bieden wij jou
  • Salaris van 13,27 per uur
  • Vanaf 22:00 uur 20% extra. Dus €15,92 per uur.
  • Vanaf 00:00 uur 30% extra. Jij krijgt dan € 17,25!
  • Geweldig! Op zondag verdien jij 200 % €26,45!
  • Reiskosten vergoeding vanaf 6km
  • Wekelijkse uitbetaling
Wie ben jij

Als logistiek medewerker bij PostNL Breda heb je een belangrijke taak. Je bent verantwoordelijk voor het op tijd leveren van pakketten aan klanten. Maar wat is nu zo fijn aan deze baan? Je hebt er geen opleiding of diploma voor nodig. We vragen wel het volgende:

  • Je moet minimaal drie dagen per week beschikbaar zijn (exclusief zondag)
  • Je moet in staat zijn om met eigen vervoer naar PostNL Breda te reizen
  • Je moet in staat zijn om een VOG aan te vragen
Wat ga je doen

Als logistiek medewerker bij PostNL in Breda, speel je een cruciale rol in het sorteerproces. Hier zijn jouw belangrijkste verantwoordelijkheden: het verwerken van binnenkomende vrachtwagens vol pakketten. Allereerst heb je het opvoeren van de pakketten. Je pakt een pakket uit de rolcontainer en legt deze op de lopende band. Daarnaast werk je samen met het team aan de sorteerbanden om pakketten per regio te sorteren met een handscanner. Ook zorg je voor het laden en lossen van pakketten. Een avond naar de sportschool is niet meer nodig, want de pakketten die je tilt wegen tot 25 kg! Ons magazijn is een plek waar iedereen welkom is, vol energie en dynamiek. We werken hard, maar hebben ook veel plezier samen. Dus als je zin hebt om je handen uit de mouwen te steken en deel uit te maken van ons geweldige team, dan is dit de rol voor jou!

  • Werkdagen tussen zondag en vrijdag
  • Werktijden tussen 17:30 tot 03:00
Waar ga je werken

Je gaat aan als logistiek medewerker bij het distributiecentrum van PostNL in Breda! Het adres is Steltbeemd 1. Als je in Breda woont dan is het goed bereikbaar met zowel de fiets als de auto, maar ook als je buiten Breda woont. Je start de dag met een dagstart. Hierin worden de resultaten van de dag ervoor besproken en ook worden de taken van die dag verdeeld. Naast Nederlandse collega’s heb je ook veel internationale collega’s, dus de Engelse taal zal je ook weer kunnen oppakken!

Sollicitatie

Ben je enthousiast over de functie logistiek medewerker en ben je klaar om te solliciteren? Geweldig! Na je sollicitatie streven we ernaar om binnen één werkdag contact met je op te nemen om de procedure te bespreken. Dan plannen we een rondleiding op locatie zodat je precies ziet wat de functie inhoudt. We kunnen niet wachten om ons team te versterken met een nieuwe collega zoals jij! 🚀

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in