+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Docent elektrotechniek (2e graads) Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Heb je veel kennis van Elektrotechniek en wil je dit graag delen met MBO-leerlingen en technici? In deze functie geef je les en help je studenten met hun projecten. Je werkt in een team dat graag nieuwe dingen leert en bespreekt. De school waar je komt te werken, vindt jouw groei belangrijk. Ze bieden training en zorgen dat je up-to-date blijft. Dit is jouw kans om anderen te inspireren en zelf ook te blijven leren. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Meten, voorschriften en duurzame energie op het gebied van Elektrotechniek zijn voor jou gesneden koek! Ben jij een vakspecialist op het gebied van Elektrotechniek, en wil jij deze kennis overdragen aan een groep MBO-leerlingen van niveau 2/3/4 van de dagopleiding BOL en technici die overdag werken en de opleiding in de middag-avond volgen (BBL). Dan zijn wij op zoek naar jou! In Breda hebben wij een leuke functie vrij voor 0,8 FTE.

wat bieden wij jou
  • Salaris conform onderwijs CAO
  • Vaste positie
  • 0,8 FTE, 32 uren per week, minder is bespreekbaar
  • Vakspecialist Elektro- en Installatietechniek
  • MBO- school met informele en intieme sfeer
  • Breda
wie ben jij

In eerste instantie ben jij een vakman op het gebied van Elektrotechniek of Installatietechniek. Je hebt een bevoegdheid om les te geven in het MBO in de richting van techniek. Of je hebt meerdere jaren werkervaring in het bedrijfsleven als werkvoorbereider, technisch projectleider of electrical engineer. je bent bereid om je lesbevoegdheid te halen. Jij beschikt over;

  • kennis van meten en voorschriften in de elektrotechnische installatietechniek;
  • kennis van beveiligingsinstallaties, brandmeldinstallaties en relevante voorschriften in een professionele omgeving;
  • technische installatiebranchekennis van KNX
  • relevante ervaring in de praktijk
  • didactische en pedagogische bekwame skills
wat ga je doen

Jij verzorgt vakspecifieke lessen op het gebied van Elektrotechniek. In de klas creëer je een veilige, plezierige en stimulerende omgeving. Je weet de studenten zodanig te motiveren, dat ze een persoonlijke topprestatie halen. Je taken bestaan uit het verzorgen van het onderwijsproces, het begeleiden van studenten in hun leerproces, het beoordelen en toetsen van werkstukken, stageverslagen en examens. Daarnaast stel je
onderwijsmateriaal samen en onderhoud je contacten met het werkveld. Ook het ontwikkelen van nieuw onderwijs kan tot je werkzaamheden behoren.

  • Gedurende de opleiding werk je met deze studenten aan verschillende projecten/thema's die telkens na 8 weken worden afgerond met een toets en een product. Je kunt deze lessen op veel verschillende en vernieuwende manieren geven.
  • Afhankelijk van je drijfveren en ambities kun je ook studieloopbaanbegeleider worden en stagebezoeken bij bedrijven doen. Naast de lesgevende taken geef je o.a. ook voorlichting aan toekomstige studenten en ouders en voer je intakegesprekken.
  • Het team waar je in komt te werken is een ambitieus en eerlijk team. Hier worden visies gedeeld en discussies aangegaan. Het team is vooruitstrevend en probeert zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.
waar ga je werken

Deze MBO staat voor persoonlijke groei. Collega’s krijgen de ruimte om te excelleren. Met deze vier pijlers zorgt de school ervoor dat jij op je plek bent:
- "Een leven lang ontwikkelen. Met training en coaching ontwikkelen wij onszelf en we vormen daarmee een voorbeeld voor onze studenten.
- Veel aandacht voor ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Onze arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden veranderen mee.
- Een sterk team. Als collega's erkennen wij elkaar in onze kwaliteiten en zorgen we voor een goed werkklimaat.
- Het optimaal integreren van de praktijk in ons onderwijs. Zo blijven we innovatief, up-to-date en relevant onderwijs bieden."

sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton op deze pagina. Of bel naar 076-5333737 en vraag naaar Cathelijne de Jong of Karolien Willems

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in