+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Allround Monteur | 2 ploegen Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie begin je de dag door de fabriek op te starten met je team. Jouw rol is erg belangrijk, omdat je als technisch talent problemen oplost en zorgt voor het onderhoud van de installaties. Je werkt samen met collega's om alles zo goed mogelijk te laten werken. Dit werk is perfect voor iemand die van techniek houdt en graag in een team werkt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Je werkdag begint met het opstarten van de fabriek samen met je collega's van de productieploeg en het technische team. Een goede start is cruciaal, en jij speelt hierin een sleutelrol. Als technisch talent ben jij de troubleshooter die technische problemen oplost en proactief preventief onderhoud uitvoert. Je werkt nauw samen met je collega's om de technische installatie te optimaliseren en verbeteringen voor te stellen.



Gevraagd

Je gedijt het beste in een dynamische werkomgeving waar groei en eigen initiatief centraal staan. Je hebt geen moeite met hectiek en hebt een hands-on mentaliteit. Een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO niveau 3 is een vereiste. Ervaring als (storings-)monteur en kennis van procestechniek, besturingstechniek en automatische productiesystemen zijn een pluspunt.

Het is handig als je in het bezit bent van een hoogwerker- en heftruckcertificaat; als je deze niet hebt, bieden wij je graag de mogelijkheid om deze te behalen. Wij geven de voorkeur aan kandidaten die graag in twee ploegen werken, maar andere flexibele werkpatronen zijn zeker bespreekbaar!



Aanbod

Dit is een uitdagende functie waar je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Onze bedrijfscultuur is open en hands-on, met korte lijnen binnen een hecht team van zeven monteurs, waarvan er binnenkort een gaat genieten van zijn pensioen.

Wat bieden wij jou nog meer? Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief:

  • Salaris oplopend tot €4.000 euro exclusief ploegen toeslag
  • 37 vrije dagen (25 verlofdagen en 12 ATV dagen)
  • Vakantietoeslag van 8%
  • Eindejaarsuitkering van 3,5%
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer
  • Mogelijkheid tot fiscaal voordelig aanschaffen van artikelen via FiscFree (bijv. laptop, telefoon of fiets)
  • Toepassing van de CAO betonproducten met een goede pensioenregeling
  • Mogelijkheid voor het volgen van opleidingen en cursussen, zodat jij je verder kan ontwikkelen


Bedrijfsomschrijving

Als je op zoek bent naar meer dan alleen een baan, ben je hier aan het juiste adres. Wij bieden geen standaard werkplek, want we zijn een bijzonder bedrijf op zoek naar bijzondere medewerkers. Elke dag streven wij naar uitmuntendheid en willen het verschil maken voor onze klanten. Dat verwachten we ook van jou, want jij bent een belangrijk onderdeel van ons team. Voel jij je aangesproken?Bij ons zijn onze mensen van onschatbare waarde. Als medewerker merk je dat snel door de verantwoordelijkheden die je krijgt, de mogelijkheden voor opleiding en groei, en zelfs het persoonlijke contact met onze directie.Wat zijn jouw ambities, nu en in de toekomst? Heb je zin om met ons mee te groeien en een waardevolle bijdrage te leveren?We kijken uit naar je reactie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in