+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Vergunningverlener bouw Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.328 - € 6.663 p/m

Vacature in het kort

In deze rol speel je een cruciale rol in het informeren van belanghebbenden en het nemen van besluiten binnen het kader van de Omgevingswet. Je draagt bij aan het verhelderen van vraagstukken, het afhandelen van administratieve taken en het adviseren over relevante wet- en regelgeving. Een unieke kans om actief bij te dragen aan een leefbare toekomst! Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

De uitdaging

Oosterhout heeft ambities voor 2030. Fijn wonen voor jonge gezinnen. Een arbeidsmarkt die inwoners en ondernemers kansen biedt. En een omgeving die bezoekers aantrekkelijk vinden. Als vergunningverlener houd je je bezig met vergunningverlenende taken binnen het vakgebied voortkomend uit de Omgevingswet. Ook informeer je belanghebbenden over toepassing van wet- en regelgeving, verheldert de vraagstelling en verwijst gericht naar mogelijkheden. Je verzamelt en toetst gegevens en omstandigheden, neemt besluiten binnen de geldende regelgeving en communiceert dit helder naar zowel intern als extern belanghebbenden. Je handelt brieven, klachten en andere administratieve werkzaamheden af en draagt bij aan de afhandeling van bezwaarschriften. Je volgt ontwikkelingen in de wet- en regelgeving van de Omgevingswet die relevant zijn voor de actualiteit van het gemeentelijke beleid en adviseert het management hierover. Je denkt graag actief mee en zoekt naar oplossingen. Je denkt mee over hoe we onze dienstverlening beter en effectiever in kunnen richten. Zo krijgen we meer voor elkaar!


Functie eisen

Jouw kwaliteiten

  • We zijn op zoek naar iemand met een HBO- denk- en werkniveau (bijvoorbeeld HBO Bouwkunde, met aanvulling ABWI, ABWII) en minimaal vier jaar ervaring in het vakgebied;
  • Daarnaast heb je een duidelijke visie op de Omgevingswet en de gevolgen voor het vakgebied die daarmee samenhangen;
  • Je hebt de juiste kennis en ervaring om aanvraagprocedures in zowel technische als procedurele en juridische zin te begeleiden en aan te sturen;
  • Je hebt een luisterende en lerende werkhouding, een zelfstandige en effectieve werkwijze die anderen in de organisatie inspireert en helpt prioriteiten te stellen en gestelde doelen te realiseren;
  • Je benadert uitdagingen zoveel mogelijk vanuit verschillende oplossingsrichtingen en toont initiatief;
  • Je bent goed in staat om helder en duidelijk te communiceren;
  • Zelfstandig werken, doortastend en stressbestendig zijn woorden die jou omschrijven.
Over het bedrijf

Maandag® is de expert in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen dit domein staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je aan de slag gaan bij verschillende opdrachtgevers. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. 

Ben jij toe aan een uitdaging? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Of laat een reactie achter bij Joris Peeters via 06-82855906 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Vergunningverlener bouw die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in