+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Backend PHP Developer - SaaS Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie als software engineer bij een SaaS bedrijf in Breda, krijg je de kans om met een team aan een belangrijk product te werken. Het bedrijf is jong en groeit snel, dus er is veel ruimte voor jouw inbreng en ontwikkeling. Je gaat werken met de nieuwste technologieën en krijgt de vrijheid om jouw ideeën en kennis in te zetten. De sfeer is informeel en er is zelfs de mogelijkheid om met een psycholoog te praten. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een software engineer met ruime ervaring in Symfony (of een vergelijkbaar PHP framework) die graag een mooie stap wilt maken naar een SaaS product en een technische verdiepingsslag wilt maken? Of gewoon klaar bent voor iets nieuws? Mooi, lees dan deze vacature.
Het Bedrijf

Onze partner is een succesvol SaaS bedrijf in hartje Breda. Hun oplossing is een cruciale schakel in het proces van het afsluiten van abonnements diensten voor bijvoorbeeld je telefoon. Hun oplossing is zo gebouwd dat hij ook als white-label solution kan worden gebruikt voor andere diensten.

Het bedrijf is een aantal jaar geleden opgericht vanuit een goed idee en inmiddels werken er 25 mensen (waarvan meer dan de helft development) full-time on het product groter en beter te maken. Dat is flink wat body en ze zijn nog niet klaar met groeien want ze zijn nog zeker op zoek naar versterken!

De cultuur is informeel en jezelf zijn wordt heel erg gestimuleerd. Zo laten ze je erg vrij in hoe vaak je naar kantoor komt (1x is wel gezellig) en ze vinden het ook belangrijk dat je goed in je vel zit. Daarvoor hebben ze bijvoorbeeld ook een samenwerking met een psycholoog zodat jij over vanalles en nogwat in een veilige omgeving kan praten en je lekker in je vel zit.

De Functie

Je komt te werken in een team van 10 developers waar de focus ligt op backend developers en 2 daarvan zijn Full-Stack developers. De tech-stack is PHP+ React. Het framework wat ze op dit moment gebruiken is CakePHP maar gaan het migreren naar Symfony.

En dat zal voornamelijk jouw werk zijn, oud platform, nieuwe architectuur, betere tech. Daarnaast zijn er natuurlijk de aanvragen van klanten in verschillende domeinen waar features voor worden gebouwd.

En daar krijg je alle ruimte voor. Als je nu bijvoorbeeld bij een agency werkt dan is geleur over budgetten een ding uit het verleden.

Wat jij moet kunnen:
  • 4 jaar werkervaring in PHP met een MVC framework als Laravel of Symfony (de laatste is een grote pré)
  • Normaal kunnen communiceren, dat kan ook via text dat maakt niet veel uit. Als je je gedachten maar goed onder woorden kan brengen
  • Beetje gezellig is wel handig
  • Ervaring met SaaS producten is ook een mooie pré maar geen must.
Wat jij krijgt:
  • Salaris tot 5000 euro per maand (daar zit ook groei in voor later, geen zorgen je blijft hier niet op)
  • Laptop (logisch)
  • 25 Vakantiedagen (ook logisch)
  • Vakantiegeld (eigenlijk niet zo logisch als je zou verwachten)
  • Pensioen (niet zo logisch meer tegenwoordig)

Wil je meer weten of ben je geinteresseerd? Stuur een email via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 0682099493

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in