+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

(Junior) Adviseur Programma Omgevingswet Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.800 - € 4.200 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van wet- en regelgeving, milieu-planologie en beleidsmatig werken als (Junior) Adviseur Programma Omgevingswet. In deze rol ben je de sleutelfiguur in integrale projecten, van woningbouwopgaven tot het realiseren van gezonde steden. Jouw expertise in ruimtelijke ordening draagt bij aan het tillen van z niet alleen projecten, maar hele regio's naar een hoger niveau. Ontdek hoe jouw creativiteit en innovatieve aanpak leiden tot unieke oplossingen. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Vind jij het gaaf om je zelf vast te bijten in wet en regelgeving, milieu-planologie en beleidsmatig werken? In deze rol ben jij de adviseur die deze vragen weet te beantwoorden op allerlei niveaus: van strategische beleidskeuzes tot concrete oplossingen op projectniveau. Je ziet openingen, verbindt belangen en denkt in win-win.


Wat ga je doen?

Als (Junior) Adviseur Programma Omgevingswet ben je van essentieel belang in diverse integrale projecten. Deze variëren van het aanpakken van woningbouwopgaven tot het realiseren van gezonde steden en het verbeteren van bereikbaarheid. Met jouw expertise in ruimtelijke ordening, de Omgevingswet en milieu-planologie, help je opdrachtgevers en stakeholders bij de centrale vraag: Hoe tillen we niet alleen dit project, maar ook onze hele regio naar een hoger niveau?

Je start met een grondige analyse van milieuonderzoeken en het vastleggen van de visie en beleid voor een specifieke regio. Dit vormt de basis voor jouw acties. Als adviseur ben je in staat om op diverse niveaus te opereren, van strategische beleidskeuzes tot concrete projectoplossingen. Je excelleert in het identificeren van kansen, het verbinden van belangen en denkt in termen van win-win situaties. Jouw creativiteit en innovatieve aanpak leiden tot unieke oplossingen.

Na het formuleren van deze oplossingen, transformeer je ze naar praktische instrumenten. Dit kan variëren van het opstellen van bestuurlijke memo’s tot het ontwikkelen van brede bestemmingsplannen, planstudies en programma’s. Je passie ligt in het verrassen van klanten met doordachte adviezen. Je begeleidt opdrachtgevers graag bij de overgang naar de complexe wereld van de Omgevingswet. Het delen van je kennis om klanten te oriënteren binnen deze wetgeving is een kerntaak.

Samenwerking staat centraal in je functie. Je werkt nauw samen met collega’s van de business lijn Stad & Water en andere disciplines. In de meeste projecten maak je deel uit van een team, maar soms werk je zelfstandig. Je bent bedreven op verschillende bestuurlijke niveaus en past je gemakkelijk aan diverse organisatieculturen aan. Het begrijpen van de verwachtingen en behoeften van klanten en stakeholders is je tweede natuur.

Kortom, als (Junior) adviseur programma omgevingswet ben je een bruggenbouwer, een visionair en een praktisch denker in één. Je draagt bij aan het vormgeven van onze stedelijke omgeving en het realiseren van duurzame oplossingen voor complexe ruimtelijke uitdagingen.


Jouw werkzaamheden
  • Klanten verrassen met adviezen die staan als een huis;
  • Opdrachtgevers helpen bij de transitie naar de Omgevingswet;
  • Klanten wegwijs maken in de Omgevingswet;
  • Vraagstukken analyseren en daarna oplossingen aandragen waaraan anderen nog niet hebben gedacht;
  • Het programma onder de Omgevingswet vertalen naar een praktisch werkend instrument.


Gevraagd

  • Een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding denk aan Planologie of Milieukunde;
  • 1 jaar werkervaring binnen de werkvelden ruimtelijke ontwikkelingen en/of milieukunde;
  • Een heldere visie op de ruimtelijke opgaven van de toekomst;
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Organisatietalent: je regelt graag dingen, werkt ordelijk en houdt niet van half werk;
  • Ambitie om nieuwe producten/diensten te ontwikkelen;
  • Je bent beschikbaar voor 28 tot 40 uur per week.


Bedrijfsomschrijving

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in