+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Werkorganisator Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BBuild

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Stap in de wereld van boeiende bouwprojecten als werkvoorbereider, waar jouw persoonlijke groei centraal staat. Niet zomaar een schakel, maar een essentieel onderdeel van een team dat zich bezighoudt met diverse projecten. Geniet van een unieke werkomgeving waar kwaliteit, klantgerichtheid en collegialiteit voorop staan. Dit is meer dan een afwisselende functie; het is een kans om te werken in een informele, deskundige, flexibele en betrouwbare organisatie. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Als werkvoorbereider bij deze Bredase Bouwer stap je in een wereld vol boeiende en uitdagende projecten, waarbij jouw persoonlijke groei centraal staat. Hier ben je niet zomaar een schakel, maar een essentieel onderdeel van het team dat zich bezighoudt met diverse bouwprojecten in de utiliteits- en woningbouw.

Jouw taken zijn net zo gevarieerd als de projecten zelf. Van het gedetailleerd uitwerken van tekeningen en het overleggen met de projectleider over de beste werkmethoden tot het zorgvuldig plannen van de uitvoering. Je staat aan het roer van inkoopvoorbereidingen, waarbij je offertes opvraagt, kostenberekeningen opstelt en de kwaliteit van ingekochte materialen bewaakt.

Wat deze rol extra bijzonder maakt, is het contact dat je onderhoudt met opdrachtgevers, de projectleider, onderaannemers en leveranciers. Hier draait het niet alleen om het voorbereiden van inkoopcontracten, maar ook om het bouwen en onderhouden van relaties.

Dit is meer dan alleen een afwisselende functie. Hier is een unieke werkomgeving terug te vinden waar kwaliteit, klantgerichtheid en collegialiteit de pijlers vormen. Dit bedrijf is informeel, met korte lijnen waarin snel geschakeld wordt. Hier krijg je niet alleen aandacht als professional, maar ook als mens. De interne organisatie is gemoedelijk, deskundig, flexibel en betrouwbaar. Tijdens de kennismaking laten ze je graag zien welke prachtige projecten ze hebben gerealiseerd en nemen ze de tijd om te bespreken wat jij zoekt in je nieuwe functie.



Gevraagd

Wat breng jij mee?

Jij bent iemand die niet afwacht, maar initiatief toont en actief betrokken is bij de praktische voortgang van het project. Met aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur binnen de utiliteitsbouw, breng jij de nodige expertise mee. Je hebt affiniteit met softwarepakketten en bent bekend met BIM. Nauwkeurig, proactief, flexibel en met een helikopterview weet jij elk project tot een succes te maken. Met minimaal een HBO werk- en denkniveau en een bouwgerelateerde opleiding sta je stevig in je schoenen. Ervaring met UAV-GC projecten is een mooie toevoeging die gewaardeerd wordt. Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging waarin jij het verschil maakt?



Aanbod

Wat wij bieden:

  • Buiten deze enerverende functie biedt BBuild een informele werkomgeving waar kwaliteit, klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Als informele organisatie met korte lijnen wordt hier vliegensvlug geschakeld en is er aandacht voor jou als creatieve collega en professional. Wij omschrijven de interne organisatie als hartelijk, deskundig, flexibel en betrouwbaar. Tijdens een kennismaking nemen we je graag mee langs onze diverse projecten en luisteren we naar jouw wensen voor deze nieuwe rol.
  • 25 vakantiedagen
  • 15 Roostervrije
  • Kortverzuim dagen
  • 8,33% vakantiegeld
  • Trainingen en cursussen afgestemd op jouw behoeftes
  • Feestjes op zijn Brabants

Heb jij vragen over deze functie of is jouw interesse gewekt?

Neem dan contact op met Bram Martens via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-10727121



Bedrijfsomschrijving

Dit bouwbedrijf in Breda is een deskundig en vooruitstrevend bouwbedrijf. De projecten zijn zeer divers, zowel in de utiliteits-, woningbouw. Ook onderhouds- en restauratiewerkzaamheden worden uitgevoerd. Sinds de jaren ’70 zijn al vele projecten gerealiseerd die steden en dorpen mooie hebben gemaakt. Zij bouwen en verlenen service aan beleggers, vastgoedeigenaren, (semi)overheden, particulieren en voor schadegevallen kunnen ze in de verzekeringsbranche rekenen op een deskundig advies.Het is een zelfstandig bouwbedrijf en weet in zijn geheel bouwprojecten uit te voeren en te begeleiden. Een middelgroot bouwbedrijf dat uitdagende projecten goed uit weet te voeren, maar ook de lijnen kort weet te houden zodat snel geschakeld kan worden. De inzet van kennis en ervaring op het gebied van techniek in combinatie met de kennis van specifieke wensen van opdrachtgevers maakt dit bouwbedrijf tot een aannemer voor de ontwikkeling en uitvoering van projecten die met grote regelmaat nieuwe opdrachten mag uitvoeren voor dezelfde opdrachtgevers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in