+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breskens.
Laad meer vacatures

Mastenbouwer Breskens

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 4.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Stap in de wereld van luxe zeiljachten en carbonmasten als Senior Carbonshopmedewerker & Mastenbouwer. Jouw rol is van onschatbare waarde bij het maken van exclusieve vaartuigen. Je werkt in een team van experts, leert elke dag en bouwt aan je toekomst. Plus, je krijgt een vergoeding voor je reiskosten. Dit is jouw kans om te schitteren in een boeiende baan. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Stap in de wereld van luxe zeiljachten en carbonmasten als senior Carbonshopmedewerker & Mastenbouwer in Breskens, waar jouw rol van onschatbare waarde is bij het monteren van alle onderdelen aan en in de masten van exclusieve vaartuigen. Van het voorbereiden en lamineren van carbononderdelen tot het leveren van hoogwaardige afwerkingen, jij bent cruciaal voor het creëren van meesterwerken op het water. Sluit je aan bij ons ervaren team en krijg de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen terwijl je samenwerkt met vakbekwame professionals in een stimulerende en innovatieve omgeving. Als onderdeel van ons productieteam zul je betrokken zijn bij het hele proces, van het adviseren van klanten tot het bouwen en installeren van masten, terwijl je actief deelneemt aan trainingen om je technische expertise te versterken. Als jij gedreven bent om hoogwaardige producten te leveren en klaar bent voor een boeiende uitdaging, dan is dit de perfecte kans voor jou! Solliciteer vandaag nog en ontdek waarom jouw toekomst in carbon en masten begint bij ons.


Waar ga je werken?

Bij deze opdrachtgever krijg je de kans om deel uit te maken van een vooraanstaand team dat gespecialiseerd is in het creëren van carbonmasten en tuigages voor zeiljachten. Gevestigd in Breskens en deel uitmakend van een wereldwijde groep, bieden zij een dynamische werkomgeving waarin groei en ontwikkeling centraal staan. Met decennia aan ervaring en geavanceerde technologieën zijn zij leidend in het leveren van hoogwaardige rig-oplossingen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van onze klanten. Of je nu een nieuw racejacht bouwt of een bestaande cruiser wilt upgraden, bij hen draait alles om maatwerk en kwaliteit. Sluit je aan bij dit gepassioneerde team en ontdek waarom zij de voorkeurspartner zijn voor hoogwaardige koolstofvezelproducten in de maritieme industrie.


Wat ga je doen?

Als senior Carbonshopmedewerker & Mastenbouwer ben je een cruciaal onderdeel van ons team dat verantwoordelijk is voor zowel het beheer van een carbonshop als de constructie en onderhoud van masten voor diverse toepassingen, zoals telecommunicatie, elektriciteitsvoorziening en windturbines. Je brengt een schat aan ervaring mee en bent in staat om complexe taken uit te voeren, zoals het adviseren van klanten, het verwerken van bestellingen, het beheren van voorraad, en het lezen van technische tekeningen. Daarnaast houd je je bezig met het voorbereiden van bouwplaatsen, het bouwen en installeren van maststructuren, het monteren van apparatuur en het uitvoeren van tests en inspecties. Je werkt nauw samen met andere ervaren collega's om je vaardigheden (nog) verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de levering van topkwaliteit eindproducten. Je bent actief betrokken bij trainingen en opleidingen om je technische vaardigheden en kennis te verbeteren.


Wat verwachten wij van jou?

Als senior Carbonshopmedewerker & Mastenbouwer verwachten wij dat je een passie hebt voor het vak en een solide achtergrond hebt in zowel het beheer van een carbonshop als de constructie en onderhoud van masten voor diverse toepassingen. Enige werkervaring in de techniek of als bankwerker/timmerman/spuiter is een pré, maar een afgeronde technische opleiding is wenselijk maar niet vereist. Je bent bereid om een VCA-Basis certificaat te behalen en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Affiniteit met de zeilsport wordt gewaardeerd, evenals het bezit van eigen vervoer en een hands-on mentaliteit. Als teamspeler draag je actief bij aan het succes van projecten en ben je bereid om je vaardigheden verder te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen. Flexibiliteit, nauwkeurigheid en sterke werkethiek zijn essentiële eigenschappen voor deze rol, waarbij je altijd streeft naar hoogwaardige resultaten en klanttevredenheid.

Solliciteer vandaag nog en zet de volgende stap in je carrière als senior Carbonshopmedewerker & Mastenbouwer in de regio Breskens. Ontdek de uitdagende mogelijkheden die ons bedrijf te bieden heeft en word onderdeel van ons gepassioneerde team. Wacht niet langer en laat zien waarom jouw ervaring en expertise perfect aansluiten bij deze boeiende functie!


Wat kun je van ons verwachten

Wil jij verder groeien in de functie van Carbonshopmedewerker & Mastenbouwer in de regio Breskens en vastigheid hebben in je baan? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij snappen dat het belangrijk is om een langdurige werkrelatie aan te gaan en staan hier ook volledig achter. Hier gaan wij namelijk ook voor! Dit kan je verwachten in jouw functie:

  • Een goede pensioenopbouw via het STiPP Plus Pensioenfonds;
  • Op basis van een fulltime dienstverband verdien je tussen de € 2.500 en € 4.000 bruto per maand;
  • Baangarantie door middel van een vaste aanstelling;
  • Je bent werkzaam in de CAO Metaal en Techniek Installatiebedrijf;
  • Acceptabele reistijd met een woon-werkvergoeding van € 0,23 cent per gereden kilometer (indien van toepassing);
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in