+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Assistant Inkoper Brielle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Page Personnel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze rol als assistant inkoper ben je belangrijk voor het beheren van klantbestellingen en het coördineren van inkoop en logistiek. Je werkt in een team en rapporteert aan de Operationeel Directeur. Je helpt ook bij verkoopondersteuning door informatie te geven voor offertes. Je zorgt dat bestellingen goed gaan en problemen opgelost worden. Je werkt in een groeiend bedrijf, in een fijne sfeer. Je krijgt de kans om te leren en te groeien. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als medewerker van de bedrijfsadministratie beheer je diverse taken, waaronder bestellingen, logistiek en ondersteunende functies. Je speelt een centrale rol bij het coördineren van operaties en administratieve taken, waarbij je rapporteert aan de Operationeel Directeur.

Omschrijving

Als assistant inkoper ligt je voornaamste focus op het beheren van klantbestellingen, het overzien van inkoopprocessen en het coördineren van logistiek met zowel klanten als productie betreffende door klanten geleverde materialen.

Daarnaast ondersteun je de verkoopondersteuning door de benodigde informatie te verstrekken voor offertes en voorlopige berekeningen. Je zorgt voor een vlotte verwerking van klantbestellingen en bent verantwoordelijk voor het identificeren en communiceren van eventuele afwijkingen in levertijden, prijzen, hoeveelheden of kwaliteit aan interne belanghebbenden. Bovendien handel je inkoopfacturen af, voer je kwaliteits- en veiligheidsinspecties uit en beheer je de uitgifte van persoonlijke beschermingsmiddelen.

In wezen speel je een cruciale rol bij het afhandelen van bestellingen, het bewaken van leveranciersrelaties en het uitvoeren van administratieve taken met betrekking tot inkomende en uitgaande goederen binnen een klein team, waarbij je rechtstreeks rapporteert aan de operationeel directeur of hun vertegenwoordiger.

Aanbod
  • Een uitdagende functie binnen een groeiende organisatie
  • Een veelzijdige positie in een informele en collegiale werkomgeving
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een competitief salaris
  • 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen
  • Pensioenregeling


Gevraagd

De vereisten voor deze functie omvatten sterke administratieve vaardigheden, een gestructureerde aanpak van werk, bekwaamheid in Microsoft Office en bij voorkeur kennis van de technische sector. Sociale vaardigheden en een oplossingsgerichte mindset zijn essentieel, samen met vloeiend Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor verschillende industrieën, met diensten zoals engineering, productie en assemblage. Ze richten zich op het leveren van hoogwaardige producten die zijn afgestemd op de behoeften van hun klanten, met als doel efficiëntie en betrouwbaarheid in hun activiteiten te garanderen. Door hun expertise en innovatieve aanpak streven ze ernaar een betrouwbare partner te zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare oplossingen voor hun projecten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in