+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Brielle.

HR stage - Locatie: Brielle, Stageniveau: hbo-ad/hbo richting HRM Brielle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rotary Industry

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 4 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan / Stage

Vacature in het kort

Als stagiaire op onze HR-afdeling bij Rotary Industry ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je draagt bij aan het verbeteren van processen en krijgt de kans om impact te maken. Je werkt nauw samen met onze HR-manager en krijgt de ruimte voor eigen inbreng. Bijzonder is dat je al in de zomervakantie flexibel kunt starten, waardoor je eerder kunt bijdragen aan je ontwikkeling en onze organisatie. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Draai jij mee op onze HR-afdeling?
Als stagiaire ben je een belangrijk onderdeel van ons team, je helpt ons vooruit door ons te ondersteunen en het verbeteren van onze processen. Bij Rotary Industry krijg je de kans om mee te denken, impact te maken en jezelf te ontwikkelen binnen een enthousiast team.

Om een goede basis op te bouwen in het HR-vakgebied, vinden wij het belangrijk dat je alle facetten meekrijgt. Denk aan het verder uitwerken van onboarding, HR-administratie en het optimaliseren van lopende HR-processen en systemen. Je werkt hierbij samen met onze HR-manager. Bij Rotary Industry is er voldoende ruimte voor eigen inbreng en kijken we naar wat jouw behoeften en ambities zijn.

Om alvast een bijdrage te kunnen leveren aan je persoonlijke ontwikkeling, krijg je bij ons de kans om jouw talent te laten zien in de zomervakantie! Je zou namelijk flexibel bij ons kunnen komen werken tot aan je stage

Gevraagd

Ben jij de drijvende kracht op onze HR-afdeling?
We zoeken iemand die niet bang is om zelfstandig aan de slag te gaan. Met een proactieve houding signaleer je kansen en draag je zelf bij aan je eigen ontwikkeling tot HR-professional. Daarnaast herken je jezelf in het volgende:
· Je vindt het leuk om te komen werken of stage te lopen binnen een innovatief bedrijf.
· Je hebt een gezonde dosis humor!

Aanbod

Aan de slag bij Rotary Industry
Bij Rotary Industry vind je alle kennis van Rotary equipment onder één dak. Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat we het onderhoud van de machines steeds verder optimaliseren. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel en daar zijn we trots op! Wij worden graag uitgedaagd, want dat dwingt ons tot out-of-the-box denken en haalt het beste in ons naar boven. Wij geloven daarbij in maatwerk. Dat geldt niet alleen voor klanten maar ook voor collega’s. We kijken verder dan standaard functieomschrijvingen en zoeken naar de unieke vaardigheden die jij meebrengt.

Solliciteer en kom langs
Zie jij jezelf al helemaal zitten op deze plek? Dan horen we graag van je! Solliciteer snel en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Uren

4 - 40 uur
Startdatum: Vanaf september (Ook opzoek naar een bijbaan? Dan kan je al eerder starten!)

Salaris

Voor al jouw harde werk word je natuurlijk beloond. We bieden een passende stagevergoeding en als je van plan bent om te komen werken, kunnen we samen de mogelijkheden bespreken en krijg je natuurlijk een goed uurloon.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in