+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Broek op Langedijk.
Laad meer vacatures

Product Specialist Software Broek op Langedijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jopportunity

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Werk samen met een enthousiast team als Product Specialist Software bij Gereedschapbeheer.nl. Ons bedrijf is persoonlijk en flexibel, met een mix van kantoor, thuiswerk en klantbezoeken. Je helpt klanten, vooral in de bouw en keuringsbranche, met het overstappen naar onze software. Jouw rol is cruciaal voor het succes van zowel klanten als ons bedrijf. We zoeken iemand met affiniteit met software, die graag kennis deelt en goed zelfstandig kan werken. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsomschrijving vacature Product Specialist Software
R. Smal

Functieomschrijving vacature Product Specialist Software

Gereedschapbeheer bestaat uit een enthousiast team van ontwikkelaars, support- en salesmedewerkers. Samen helpen wij onze klanten met het Beheren, Keuren, Identificeren en Traceren van hun arbeidsmiddelen.

Kleinschalig en persoonlijk is wat ons bedrijf typeert. In Broek op Langedijk werken we hybride op kantoor, vanuit huis en bij onze klanten op locatie. We streven ernaar om onze oplossingen nauw te laten aansluiten bij de processen van onze klanten.

Elke dag helpen wij onze klanten bij het centraliseren van hun beheer rondom arbeidsmiddelen. Veel klanten zijn actief in de bouw en installatie, maar denk ook aan keurbedrijven die hun diensten verlenen aan derden. De meeste van hen zijn vertrouwd met Excel of een papieren archief en kunnen jouw hulp goed gebruiken bij de overstap naar een SaaS applicatie om hun processen efficiënter in te richten.


Functie eisen vacature Product Specialist Software

Vanwege onze groeiende klantenkring en de complexiteit van sommige van onze oplossingen, zijn we per direct op zoek naar een Productspecialist Software voor drie dagen in de week. In deze rol ben je verantwoordelijk voor een vlekkeloze start van klanten die recent voor onze oplossing hebben gekozen of hun kennis willen opfrissen via trainingen op locatie. Jouw bijdrage aan het overdragen van kennis aan onze klanten is van onschatbare waarde, omdat het in grote mate bijdraagt aan het succes van zowel onze klanten, als van Gereedschapbeheer. Ook zul je, in afwezigheid van support, deze taken waarnemen.


Arbeidsvoorwaarden vacature Product Specialist Software

Allereerst een grote affiniteit met software. Je wilt graag weten wat de software allemaal kan en op welke manieren deze ingezet kan worden. Je bent van nature nieuwsgierig en geduldig, vooral omdat veel van onze klanten niet zo bekend zijn met het werken met computers. Je schuwt persoonlijk contact niet en kunt, wanneer nodig, het overwicht behouden. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig en nauwkeurig te werken, aangezien ook het onboarden van nieuwe klanten tot jouw takenpakket behoord. Kennis van Excel is een pré.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in