+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medewerker Teelt Broek op Langedijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 8 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 14,39 p/u

Vacature in het kort

In deze functie werk je met kiemgroenten, zoals Tauge, van zaadje tot kiem op ons bord. Je helpt met inzetten, oogsten en wassen van de kiemen. Dit doe je in een koude en natte omgeving. Het werk is fysiek en ideaal voor de zaterdag. Je komt te werken bij een familiebedrijf dat een grote producent is van kiemgroenten in Europa. Ze bieden kansen om door te groeien en een gezellige werksfeer. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij iemand die past bij een familiebedrijf, vind jij leuke collega's belangrijk en heb jij een goede werkmentaliteit? Lees dan snel verder!

Als medewerker teelt voer jij de kerntaken uit die horen bij het proces waarbij het kiemzaadje uitgroeit tot de kiem die wij op ons bord hebben liggen. Deze werkzaamheden bestaan uit het inzetten, oogsten en wassen van kiemgroenten. Een voorbeeld van een kiemgroente is bijvoorbeeld Taugé. Hierbij is het voor jou geen probleem om de zaken met zaadjes tussen de 20kg en 25kg over te storten in de desbetreffende container waar de zaadjes zullen uitgroeien tot kiemen. Wanneer de kiemen voldoende gegroeid zijn zullen ze geoogst worden waarbij jij met verschillende hulpstukken denkende aan een hark de kiemen uit de desbetreffende container weet te scheppen. Vervolgens worden de kiemen gewassen waarna ze naar de inpakafdeling gaan om te worden ingepakt.

Gezien je in een omgeving werkt waar de kiemen groeien en gewassen worden ben jij werkzaam in een graad of 6 waarbij de omgeving vrij nat is. Dit is ook een ideale baan als je iets zoekt voor op de zaterdag om wat bij te verdienen. Kortom: Ben jij een harde werker die het niet erg vind om fysiek in de weer te zijn in een natte en koude omgeving, neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer!


Over het bedrijf

Deze opdrachtgever, van oorsprong een familiebedrijf,  gespecialiseerd in de productie van kiemgroenten. Van der Plas Sprouts produceert 25 verschillende soorten kiemgroenten, waarvan er 15 ook biologisch verkrijgbaar zijn. Van der Plas Sprouts B.V. heeft zich ontwikkeld tot één van de grootste producenten van kiemgroenten in Europa. Naast een van de grootste producenten van kiemgroenten in Europa, mag Van der Plas Sprouts zich met trots een wereldwijde pionier noemen in de productiemethode voor kiemgroenten. Al deze kiemgroenten worden gekweekt in een hydrocultuur, wat betekent dat de kiemgroenten alleen met warmte, water en licht groeien.


Wat wij vragen
  • Je bent minimaal elke zaterdag beschikbaar, bij voorkeur ook op meerdere dagen;
  • Je neemt verantwoordelijkheid;
  • Je kunt goed samenwerken;
  • Je vindt het geen probleem om in een koude omgeving te werken.
Wat wij bieden
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
  • Een mogelijkheid tot een vast dienstverband;
  • Gezellige werksfeer;
  • Een salaris van €14,39 bruto per uur bij 19 jaar en ouder.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in