+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Broek op Langedijk.
Laad meer vacatures

Allround onderhoudsmonteur Broek op Langedijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IJssel Technologie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.950 - € 3.470 p/m
  • Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Als Onderhoudsmonteur bij ons werk je voornamelijk in onze werkplaats en soms op locatie bij Tata Steel. Je verbetert technisch transportrollen. Dit werk is heel afwisselend en je gebruikt verschillende gereedschappen. Je krijgt een goed salaris, de kans om nieuwe dingen te leren en we helpen je met opleidingen en certificaten. Ook krijg je extra vrije dagen. We zoeken iemand die van techniek houdt en graag samenwerkt. Geen ervaring? Geen probleem, we leren het je graag. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen

Als Onderhoudsmonteur bij IJssel werk je vanuit onze werkplaats in Broek op Langedijk. Hier werken wij voornamelijk voor één opdrachtgever en dat is: Tata Steel. In deze functie werk jij met je collega's aan het technisch verbeteren van de transportrollen die wij voor Tata Steel onderhouden en reviseren. Je bent vooral in de werkplaats in Broek op Langedijk aan het werk, maar je bent ook geregeld op het Tata terrein te vinden waar je preventief onderhoud uitvoert aan de machines daar. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Mechanisch uitvoeren van rollenrevisie.
  • Demontage en montage van transportrollen.
  • Het reviseren van onderdelen.
  • Het vervangen van lagers.
  • Het meten en invullen van inspectierapporten.

Voor het mechanisch uitvoeren van de rollenrevisie maken we gebruik van mobipullers en inductie-apparaten voor zowel demontage als montage. Daarnaast maken we gebruik van kranen en heftrucks. Hiervoor is een hijscertificaat en of heftruckrijbewijs nodig. Heb je dit niet in je bezit? Dan is dit geen probleem, wij leiden je hiervoor op!


Wat krijg je ervoor terug

Wat het werk leuk maakt is de variatie qua werk en ook qua verschillende materialen waarmee je werkt. Ook ben je geregeld op locatie bij Tata Steel aan het werk. Dit maakt deze baan enorm afwisselend. Je wordt onderdeel van een groter team, waarbij iedereen allround is, maar ook voor elkaar klaar staat om samen onze klanten tijdig te bedienen. Natuurlijk is het voor jou ook belangrijk wat je gaat verdienen in deze functie en wat onze overige voorwaarden zijn. Je krijgt:

  • Een salaris tussen €2950,- en €3470,- bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring). 
  • Een functie voor 32-40 uur per week.
  • De beste gereedschappen en het nieuwste materieel.
  • Een uitstekende pensioenregeling (PME).
  • Genoeg vrije tijd om ook naast je werk leuke dingen te doen, namelijk: 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
  • Volop mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen en trainingen. Zo kan je bijvoorbeeld via ons je VCA, heftruckrijbewijs en Veilig Hijsen certificaat halen.
  • Een winstdeling bij goede resultaten.
Wat breng je mee

Het belangrijkste: jij bent een techneut in hart en nieren. Jij sleutelt thuis ook graag en als er in jouw vriendenkring iemand technische hulp nodig heeft word jij als eerste gebeld. Jij werkt graag samen met jouw collega's en je wilt van hen leren maar bent ook in staat jouw collega's nieuwe dingen te leren. Daarbij ben jij proactief en resultaatgericht. Daarnaast herken jij jezelf ook in de volgende punten:

  • Je hebt een gedreven persoonlijkheid, je bent energiek en enthousiast.
  • Je hebt ervaring als monteur of met mechanische werkzaamheden (bijv. als automonteur of machinebankwerker).
  • Een diploma is niet noodzakelijk, we vinden motivatie belangrijker. 

Voldoe jij niet helemaal aan het omschreven profiel, maar ben je wel van mening dat dit de baan is voor jou en wil je het vak graag leren? Neem ook dan gerust contact op, om samen te kijken welke mogelijkheden er zijn. Wij denken in mogelijkheden, niet in belemmeringen.


Wie zijn wij

Wij zijn IJssel, het technische brein achter bekende producten. Wij ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren productie- en onderhoudsprocessen voor onze opdrachtgevers. Dat doen we al sinds 1993 en naar tevredenheid van Nederland’s mooiste bedrijven met dito productie- en onderhoudsprocessen. Je kunt hierbij denken aan Heineken, Friesland Campina, Scania, DAF en Tata Steel. Met een passie voor techniek en kennis van de laatste innovaties maken wij productiebedrijven meetbaar beter. Smart industry; daar zorgen wij voor.


Direct solliciteren of meer informatie

Ga je uitdaging aan? Solliciteer vandaag nog op de functie Allround Onderhoudsmonteur door op de sollicitatiebutton te klikken. Wij ontvangen graag jouw CV. Een e-mail sturen kan naar David Venderbos via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., voor vragen kan je hem ook altijd even bellen of appen op 06 – 573 26 483.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in