+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bruchem.

Barista Starbucks Shell Cafe Bruchem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,42 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

gastvrijheid en fantastische koffie, die verzorg jij! Als starbucks Barista serveer je koffie met een smile waar mensen voor terugkeren. Ervaring in de horeca of als barista? dat is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk. Belangrijk is dat je het leuk vindt om met eten, drinken en gasten bezig te zijn.

Wij bieden:

Bij ons krijg je de unieke kans om je commerciële vaardigheden en klantgerichte instelling verder te ontwikkelen, terwijl je werkt op flexibele tijden die passen bij jouw behoeften. Bovendien hebben wij uitstekende doorgroeimogelijkheden, zodat je al snel de volgende stap in je carrière kunt zetten. Jonger dan 21 jaar? Geen probleem! Als horecamedewerker met jeugdloon ontvang je bij ons het loon van iemand die 2 jaar ouder is. •De volgende diensten beschikbaar 05.00-13.00 / 13.30-21.00 of 23.00 / 23.00-06.00 •Mogelijkheden in zowel ochtend als avond •Ook met de fiets bereikbaar •Reiskostenvergoeding 0,21 per KM •Jonger dan 21 jaar? Geen probleem! Als horecamedewerker met jeugdloon ontvang je bij ons het loon van iemand die 2 jaar ouder is •Een goed uurloon van €14,42 bruto per uur

Wij vragen:

Als Horecamedewerker/Barista ben je het visitekaartje van onze zaak en zorg je voor een warm welkom en de beste service. Herken jij jezelf in het volgende profiel? - Je hebt passie voor horeca en bent servicegericht;
- Je bent flexibel inzetbaar, ook in de avonden en weekenden;
- Je hebt basisvaardigheden van kassa- en koffieapparatuur, of bent bereid deze te leren;
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
- Je beheerst zowel Nederlands als Engels in woord. Voel jij je aangesproken en zie jij jezelf al werken bij onze Starbucks Coffee? Solliciteer dan direct en wie weet word jij onze nieuwste collega!

Waar ga je werken:

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie voor een wereldbekend koffiemerk? Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Horecamedewerker/Barista voor onze Starbucks Coffee locatie bij Shell Café De Lucht in Bruchem. Misschien wel de bekendste stop van Nederland en hier zijn wij trots op! Daarom willen wij onze gasten dan ook van een optimale beleving voorzien. Samen met ons gezellige en gedreven team, draag je bij aan onze missie om klanten te voorzien van de allerbeste service en koffie-ervaring. De werksfeer is ontspannen en collegiaal; we kunnen niet wachten om jou te verwelkomen! Dus, waar wacht je nog op? Geen zorgen over files naast de snelweg is onze locatie goed bereikbaar via een een parallelweg aan de achterzijde het is dus ook mogelijk om met de fiets te komen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in