+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bruchem.
Laad meer vacatures

Crewlid Burger King A2 Bruchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,45 p/u

Vacatureomschrijving

Samen met het team staan jullie weer klaar voor een nieuwe dag; jullie hebben er zin in! Jij staat vandaag achter de balie. Je begroet de gasten en neemt bestellingen op. Jij kent de producten, beantwoordt de vragen en vertelt over de specials. Jij zorgt voor een vriendelijke en snelle service bij iedere gast. Ook werk je mee in de keuken. Jouw collega bij de broiler zorgt dat alle flame-grilled burgers bij jou komen. Jij staat bij het sandwich board en vouwt de burgers. Jullie zorgen samen voor de juiste kwaliteit. Zelfs op het drukste moment weet jij rustig te blijven. Door een duidelijke communicatie met je collega’s werken jullie goed samen als een echt team. Jullie zorgen voor hot & fresh voedsel voor iedere gast! Na je shift laat je jouw werkomgeving weer schoon en bijgevuld achter. Heb je nog niet veel ervaring maar wel zin om bij ons te komen werken? Wij leren je graag de rest! Klik op de solliciteerbutton of bel of e-mail ons gerust!

Wij bieden:

→Een bruto all-in uurloon van €14,45 vanaf 21 jaar. →Toffe personeelsfeesten en bedrijfsuitjes. →Mooie kortingen bij alle zaken van de horeca-groep. →De leukste collega's in een gloednieuwe werkomgeving. →Verschillende trainingen en de kans om jezelf te blijven ontwikkelen. →De mogelijkheid om jouw voorkeur voor werkdagen en -tijden aan te geven.

Wij vragen:

Wat wordt er van jou verwacht? - Jij bent een echte aanpakker;
- Jij hebt een servicegerichte instelling;
- Jij werkt graag samen;
- Jij spreekt goed Nederland of Engels;
- Jij goed kan werken in een veranderlijke omgeving.

Waar ga je werken:

Bij onze klant slaan de vlammen de hele dag uit de grill voor de heerlijkste burgers. Deze passie voel je als je bij ons werkt. Je mag met vuur spelen, het vuur uit je sloffen lopen en vlammen in alles wat je doet. De klant heeft meerdere vestigingen door heel Nederland, ze zijn een grote speler in de Nederlandse horeca én hebben ook nog andere concepten waar jij aan de slag kunt. Keuzes genoeg! Deze vacature is aan de A2 ter hoogte van hmp 104. De locatie is via een parallelweg ook goed te bereiken met de fiets of scooter, dus een auto is niet noodzakelijk!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in