+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Brunssum.

Zin om een betekenisvolle rol te spelen in de zorg, zelfs zonder een diploma? Ontdek de mogelijkheid om ADL Zorgondersteuner te worden in de regio Bru Brunssum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WIJ.ZORGEN

Gevraagd

  • 8 - 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Zin om een betekenisvolle rol te spelen in de zorg, zelfs zonder een diploma? Ontdek de mogelijkheid om ADL Zorgondersteuner te worden in de regio Brunssum

Heb je interesse in een zorg carrière zonder diploma? Bij WIJ.ZORGEN zoeken we medewerkers om zorg te bieden aan mensen met een fysieke beperking. Je werkt in wisselende diensten, inclusief weekenden.


Hoe maak jij het verschil?

Bij deze doelgroep richten we ons op mensen met fysieke beperkingen. Hoewel ze mentaal gezond zijn en graag een praatje maken hebben ze hulp nodig voor dagelijkse taken zoals douchen, aankleden en naar het toilet gaan. Sommigen bewoners zitten in een rolstoel dus je leert werken met tilliften. We bieden cursus en/of trainingen om je deze vaardigheden eigen te maken, inclusief eenvoudige verpleegkundige taken zoals het legen van een katheterzak.



Gevraagd

Heb jij altijd al in de zorg willen werken, maar geen opleiding of diploma? Dan is dit je kans! We zoeken voor deze vacature goede luisteraars en ijverige doeners. Mensen die voor langere tijd in de zorg willen werken en zich dus ook verder willen ontwikkelen. Hier bieden we dan ook veel mogelijkheden voor.



Aanbod

  • Bieden een contract aan tussen 8-24 uur per week.
  • Wij bieden een salaris passend bij jouw kennis, ervaring en opleiding.
  • ORT, reiskosten, vakantiegeld en eindjaaruitkering is van toepassing 
  • Wij bieden volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen doormiddel van trainingen, cursussen en opleidingen.


Bedrijfsomschrijving

Het concept van de opdrachtgever richt zich op het ondersteunen van mensen met een fysieke beperking, zodat ze zelfstandig kunnen wonen en de controle over hun leven behouden. Dit omvat aangepaste woningen met technologische hulpmiddelen en aanpassingen voor toegankelijkheid en zelfredzaamheid.De opdrachtgever biedt adl-assistentie op afroep voor dagelijkse activiteiten zoals persoonlijke verzorging en huishoudelijke taken. Het doel is om bewoners gelijke kansen te geven en inclusie in de maatschappij te bevorderen.Het initiatief wordt gesteund door verschillende instanties en streeft ernaar mensen met een fysieke beperking de vrijheid en flexibiliteit te geven om hun leven naar eigen inzicht vorm te geven, terwijl ze kunnen rekenen op de beschikbaarheid van adl-assistentie wanneer nodig.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in