+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Brunssum.

Orderpicker in Brunssum Brunssum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

NB Personeel

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 14 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Voor een bedrijf in Brunssum zoeken we orderpickers voor dagdienst. Je taak is het verzamelen en inpakken van bestellingen. Dit werk doe je samen met je team. Het is geen zwaar werk. Je werkt van maandag tot vrijdag. Je begint zodra er een bestelling is. Je zoekt de producten, pakt ze in en zet ze klaar voor verzending. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze opdrachtgever in Brunssum zijn wij op zoek naar orderpickers die in dagdienst willen werken.

Als orderpicker ben je zowel verantwoordelijk voor het picken van de orders als voor het inpakken hiervan, dit wissel je af met je collega’s. Het betreft geen fysiek zwaar werk, en de functie vindt plaats in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn op maandag en dinsdag meestal van 09:00 uur tot 17:30 uur en op woensdag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:15 uur.


Wat ga je doen?

Het begint zodra er een bestelling wordt gedaan op de website van de klant. Deze producten zijn te vinden in het magazijn. Nu begint jouw werk. Jij verzamelt alle spullen aan de hand van een bestelbon, deze bestelling zoek jij helemaal bij elkaar tot dat deze compleet is. Het picken doe je handmatig. Vervolgens doe jij deze spullen in een winkelmandje of karretje. Zodra jij je bestelling compleet hebt, zet je deze in de lift klaar, zodat deze vervoerd kan worden naar de packafdeling. Op de packafdeling worden de producten uitgescand en ingepakt, zodat ze mee kunnen met de zendingen.




Gevraagd

Jij bent iemand met een goede werkmentaliteit en je bent in fysiek goede gezondheid. Relevante werkervaring is niet nodig, wel is het een vereiste om de Nederlandse of de Engelse taal te beheersen. Tot slot ben je bereid om 1 x in de 3 weken op de zondag te werken van 10:00 uur tot 18:00 uur met 150% toeslag.



Aanbod

Kwalitatieve service
Een baan voor lange(re) tijd
Oplossingsgericht
Persoonlijke aandacht

Waarom solliciteren?

Naast een bruto-uurloon tussen de €13,27 en €14,- en aantrekkelijke toeslagen ga je aan de slag bij een betrouwbare werkgever. Daarnaast mag je rekenen op:

  • Structureel werk;
  • Een fulltimebaan;
  • Toeslag van 150% op zondag;
  • Reiskostenvergoeding; en
  • Een BONUS van €500,- wanneer je meer dan 3 maanden fulltime via ons werkzaam bent bij de opdrachtgever, die erna kan oplopen tot €5000,-!

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan DIRECT door op de sollicitatie-button te klikken! Heb je nog vragen, neem dan telefonisch contact met ons via 046-4340020.



Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers in Brunssum. Het bedrijf is actief in de online verkoop van diverse producten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in