+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medewerker Product- en Data entry (32-38 uur) Bunnik

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bauhaus Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bauhaus Nederland

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

In deze rol werk je dagelijks aan het vullen van productspecificaties in ons Product Informatie Systeem. Denk hierbij aan uitbreiding, beheer en optimalisatie van de producten. Jij zorgt ervoor dat de productdata volledig getoond wordt op onze website. Daarvoor onderhoud je nauw contact met de Category Managers en andere directe collega's binnen het Productdata team. Je werkt dus in teamverband mee aan het verwerken en optimaliseren van productdata. Om het plaatje compleet te maken ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole en de datakwaliteit van jouw categorieën en productgroepen.

Gevraagd

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en verantwoordelijke collega met verstand van e-commerce en retail, aangevuld met algemene IT kennis zoals Office vaardigheden. Als persoon ben je commercieel, resultaatgedreven, communicatief vaardig en heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je bent in staat om verder te denken dan alleen je eigen afdeling en zet het gezamenlijk doel centraal. Een pré zou het zijn als je naast Engels ook nog eens de Duitse taal goed beheerst.
- HBO werk- en denkniveau.
- Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
- Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig.
- Ervaring met het verwerken van productdata binnen een commerciële organisatie is een pré.
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

BAUHAUS is gespecialiseerd in alles wat met bouwen, verbouwen, decoreren en tuinieren te maken heeft, zowel voor de doe-het-zelver als de professional. BAUHAUS is geen onbekende in Europa. In 19 landen staan al meer dan 275 vestigingen solide op hun grondvesten. In 2015 openden wij de eerste Nederlandse vestiging en sindsdien zit de groei er flink in! De komende jaren zulen er nog een flink aantal vestigingen in Nederland bij komen, waarbij we rekening houden met een mooie spreiding over het land.
Ons Service Center bevind zich in Bunnik en is goed bereikbaar met OV (NS Station op 5 minuten loopafstand) en auto. De sfeer op ons Service Center is informeel, direct en erg gezellig!

Wat bieden wij jou?
Bij BAUHAUS kom je te werken in een informele organisatie met korte lijnen en directe communicatie. De functie is zeer zelfstandig en uitdagend en geen dag is hetzelfde. Omdat we met BAUHAUS in Nederland willen groeien is er ruimte voor uitbreiding van taken en verantwoordelijkheden. We stimuleren ontwikkeling van onze medewerkers en denken daarom actief mee over de doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Het salaris voor deze functie is marktconform en je profiteert van 10% personeelskorting. De werktijden zijn in overleg vast te stellen.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel en denk je goed te passen binnen ons bedrijf? Dan zien wij graag jouw CV tegemoet, aangevuld met een goed onderbouwde motivatie.
Onderdeel van de sollicitatieprocedure is:
- Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
- Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel.

Salaris

Deze rol verdient tussen de 2400 en 2700 euro bruto, afhankelijk van ervaring, leeftijd etc
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in