+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bunnik.
Laad meer vacatures

Technisch Ontwikkelaar Bunnik

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.552 - € 6.940 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Gaat jouw technische hart sneller kloppen bij duurzaamheid en verduurzaming van de woningbouw? Wil jij onze opdrachtgever concepten aanbieden om (nieuwbouw-)woningen te voorzien van duurzame installaties? Houd je van afwisselingen en mooie uitdagingen? Dan is de functie van technisch ontwikkelaar misschien wel iets voor jou!

Wat ga je doen

BAM richt zich op een duurzame toekomst. Als technisch ontwikkelaar bij BAM Energy Systems draag je hier actief aan bij en ben je bezig met de uitvoering van concepten voor onze opdrachtgevers. Hierbij houd je rekening met de engineering, calculatie en het binnenhalen van projecten.

Projecten waar jij als technisch ontwikkelaar mee aan de slag gaat, zijn voor het grootste gedeelte woningbouwprojecten, zoals de Houttuin in Woerden en Quatrebras in Badhoevedorp. Hierbij kun je denken aan duurzame installaties integreren in nieuwbouwwoningen of bestaande woningen voorzien van warmtenetten, warmtepompen, bodembronnen (open en gesloten), distributieleidingen, verwarmingsinstallaties zoals vloerverwarming, PV-systemen panelen en batterijen voor de opslag van energie.

Voorbeelden van werkzaamheden:

  • Bedenken welk duurzaam energie concept het beste past bij het project en de klantvraag. Dit zowel zelfstandig als in samenwerking met een junior technisch ontwikkelaar. Afhankelijk van het project en de doelgroep kan het advies zijn om de warmtevoorziening individueel of collectief te plaatsen. Het concept wordt vastgelegd in een principeschema;
  • Afstemming met de opdrachtgever. Meedenken over het project en daarbij de opdrachtgever en/of architect voorzien van adviezen m.b.t. het beste duurzame energie concept en de wijze waarop dit in het project kan worden geïntegreerd.
  • Uitwerken van het energieconcept: o.a. dimensioneren van de energievoorziening/installatie, welke vermogens zijn er nodig, welke apparatuur hoort daar bij, waar moeten leidingen geplaatst worden en welke diameter heeft een leiding;
  • Prijzen opvragen bij leveranciers en deze verwerken in de calculatie;
  • Totaal pakket vertalen naar een aanbieding voor de opdrachtgever en deze afstemmen.

In deze rol zijn vooral andere BAM bedrijven je opdrachtgever. In enkele gevallen kan dit een andere organisatie zijn. Daarnaast werk je ook samen met andere BAM bedrijven voor de installatie of aanleg hiervan, bijvoorbeeld BAM Energie & Water.

Jouw werkomgeving

BAM Energy Systems is als frontrunner bezig met het initiëren, ontwikkelen, ontwerpen, monitoren, managen en ook risicodragend exploiteren van innovatieve, duurzame of energiebesparende energiesystemen voor onze klanten. Denk hierbij aan bodem-, zon- en omgevings-energie; realistische alternatieven, die zowel duurzaam als bedrijfseconomisch aantrekkelijk zijn. Daarnaast zorgen wij voor kostenreductie en comfortverbeteringen voor onze klanten door energiemanagement activiteiten en het inkopen van energie. Wij zijn zowel in de utiliteit als in de woningbouwsector actief.

Je komt te werken in een klein, jong, gedreven en enthousiast team van vijf andere technische ontwikkelaars binnen BAM Energy Systems bestaande uit ca. 60 collega’s.

Wij bieden
  • Een salaris tussen de € 5.552 en € 6.940,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld.
  • Goede secundaire voorwaarden volgens de CAO Technische Installatiebedrijven met maar liefst 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen, een auto van de zaak, telefoon en tablet.
  • 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen!
  • De persoonlijkheid en dynamiek van een start-up, met de professionaliteit van een multinational en veel doorgroeimogelijkheden binnen BAM.
Hier herken jij jezelf in
  • Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of vergelijkbaar;
  • Je hebt 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt affiniteit met duurzaamheid en techniek
  • Daarnaast ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken.
  • Je kunt zelfstandig aan de slag en beschikt over analytisch denkvermogen.
Het sollicitatieproces

Is jouw interesse gewekt? Laat dan via de button ‘solliciteren’ jouw gegevens achter. Onze recruiter Joep Hardendood maakt graag kennis met jou. Heb je nog vragen? Bel, mail of app Joep gerust! De contactgegevens van Joep vind je rechts bovenaan op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in