+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Onderhoudsdeskundige Bunnik

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.000 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Bouw mee aan de toekomst van BAM Bouw en Techniek als Onderhoudsdeskundige, waar jouw expertise cruciaal is voor procesverbeteringen. Je werkt in een omgeving die uitblinkt in vastgoedbeheer en -onderhoud, met een focus op duurzaamheid. Geniet van uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris, een elektrische auto van de zaak of mobiliteitsbudget, en een thuiswerkplek. Plus, investeringsmogelijkheden in jouw ontwikkeling. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Bouw jij mee aan de toekomst van BAM Bouw en Techniek?  

Wat ga je doen?

In deze functie van Onderhoudsdeskundige, waar jouw expertise gericht is op het adviserende en sturende aspect binnen beheer en onderhoud, draag jij bij aan procesverbeteringen en geïntegreerde oplossingen door jouw deskundigheid op het gebied van beheer en onderhoud in te brengen.  

Jouw verantwoordelijkheden omvatten:  

  • Je voert analyses uit om inzichten te bieden in het beheer en onderhoudsproces. Je werkt hierbij nauw samen met de afdelingshoofden, de technisch ontwikkelaars, kostendeskundigen en je collega onderhoudsdeskundigen.
  • Je levert een helder rapport van de beoogde resultaten, raming van tijd en kosten aan het management om inzicht te genereren in de duur van de werkzaamheden en verwachte resultaten. 
  • Een essentieel onderdeel van jouw rol is het onderzoek naar onderhoud strategieën en onderhoudsmodellen om deze toe te passen bij bestaande opdrachtgevers. 
  • Jij bent de adviseur die contract- en projectteams informeert over optimalisaties en beheersmaatregelen, waardoor risico's worden beheerst en kansen benut..
  • Je vergroot de kennis en expertise binnen maintenance management en er moet synergie ontstaan tussen de Kostendeskundige, de operationele teams in de regio's en de afdeling Maintenance en Contractmanagement. 
     
Jouw werkomgeving

BAM Bouw & Techniek bestaat uit de onderdelen Gebouwservices, Projecten en Commercie. Bij Gebouwservices beheren en onderhouden we hoogwaardig vastgoed met expertise in bouwkundig en installatietechnisch onderhoud.

Je werkt binnen de afdeling Bedrijfsvoering & Strategie. Je rapporteert aan de Afdelingshoofd Maintenance & Contractmanagement en je werkt onder andere samen met Specialisten Contracten, Procesbeheerders, adviseurs Duurzaamheid, Kostendeskundigen en Onderhoudsdeskundigen. Je werklocatie/standplaats is Bunnik. Een thuiswerkplek wordt gefaciliteerd.

Wij bieden jou

Bij BAM bieden wij je een plek waar je met je creativiteit, enthousiasme en resultaatgerichtheid veel kunt bereiken. Daarbij komen uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder: 

  • Een salaris tussen de € 4.000,- en € 5.000,- bruto per periode, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld.
  • 25 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen; 
  • Een telefoon en een laptop; 
  • Een elektrische auto van de zaak met laadpas of mobiliteitsbudget.  
  • Vele kortingen.

En tot slot mogelijkheden voor investering in jouw ontwikkeling. Via ‘BAM Learning’ ben en blijf je op de hoogte van de nieuwste technieken en kennis. 

Hier herken jij jezelf in

Om een goede invulling en daarmee succesvol te kunnen zijn breng je het volgende mee: 

•    Minimaal hbo/wo werk- en denkniveau;  
•    Minimaal 8 jaar werkervaring in eigen specialisme beheer en onderhoud;  
•    Kennis van MJOP en TCO en vraagbaak kunnen zijn voor collega’s over beheer en onderhoud.  

Behalve bovenstaande functionele competenties vinden wij het ook belangrijk dat iedereen bijdraagt aan een gezonde en plezierige werkcultuur.  
 

Het sollicitatieproces

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Neem gerust contact op met Lamiae el Boudakhani, corporate recruiter, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 



Gevraagd

mjop, bam, helder, duurzaamheid, optimalisaties, hbo, geïntegreerde oplossingen, technisch, projecten, inzichten, en een, procesverbeteringen, functie, gericht, commercie, gefaciliteerd, bouw, beheer, strategie, contracten, resultaten, strategieën, learning, kosten, werkervaring, Estagiária - Assessora de Psicologia & RH, System Service Engineer, Global Teaching Assistant Operations Manager, Online Division Manager, Publishing Support Engineer, Senior Manager - Education Services, Vice President & Application Devtechnical Specialist & Order Execution, Leiomyosarcoma Implementation Consultant, Technical Support Co-Operation, Regional Manager - Eastern Accounts
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in