+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bunnik.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Elektrotechniek omgeving Bunnik Bunnik

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Voor onze afdeling bouw & techniek zoeken we een werkvoorbereider elektrotechniek die sterk is in zijn vak. Je gaat aan de slag met technische projecten en zorgt dat alles goed voorbereid is. Je werkt samen met verschillende teams om projecten succesvol te maken. Je krijgt de kans om aan spannende projecten te werken, zoals de bouw van kantoren en woningen. Je komt in een team met fijne collega's en werkt in een afwisselende omgeving. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Voor de afdeling bouw & techniek van dit bedrijf zijn wij op zoek naar een ijzersterke werkvoorbereider elektrotechniek, met goed verstand van technische projecten en die processen snel doorziet en het vermogen om in korte tijd zaken eigen te maken.

Je denkt goed na over het project, maakt een inschatting van de benodigde en beschikbare tijd en stelt voorbereidingsplanningen op afgeleid van de contractplanning. Vervolgens stem je de planningen af met de engineers, de (bouw)partners en het uitvoeringsteam om te zorgen dat het project een succes wordt. Je stelt de eerste werkplannen op volgens de procedures overeenkomstig aan het managementsysteem en richt daarna het documentmanagementsysteem in om de informatiestromen goed te laten verlopen.

Wat kun je verder verwachten in je rol?
  • opstellen, beheren, monitoren en bijsturen van zowel korte als lange termijn planningen op projecten met behulp van de geschikte planningsmethodiek;
  • je houdt een toeziend oog op de geldende veiligheidsregels, projectkaders en wet- en regelgeving om de voortgang van het project te kunnen waarborgen;
  • leuke collega’s, een dynamische werkomgeving en gave projecten!;
  • voorbeelden van projecten waar jij een bijdrage aan kan leveren zijn: de afbouw van de A-pier op Schiphol, nieuwbouw kantoor en woningen Berghaus Amsterdam-West en ver- en nieuwbouw van het ABN Amro kantoor in Amsterdam Zuidoost.


Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “werkvoorbereider elektrotechniek” wanneer je beschikt over de volgende diploma’s en/of ervaringen;
  • je hebt een technisch mbo 4 / hbo diploma;
  • je hebt 3 jaar werkervaring met werkvoorbereiding;
  • je hebt affiniteit met BIM- & LEAN methodieken;
  • je bent een organisatietalent;
  • je bent goed in stakeholdermanagement;
  • je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Aanbod

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een bedrijf dat gebouwen, woningen en infrastructuur voor opdrachtgevers in de publieke en private sector ontwerpt, bouwt en onderhoud. In alles wat dit bedrijf doet is veiligheid, duurzaamheid en innovatie leidend en doen ze er alles aan om de impact op het milieu te beperken.

Met de laatste en nieuwste innovaties in de bouw dragen alle 15.000 medewerkers van dit bedrijf bij aan het verminderen van de CO2-voetafdruk van de gebouwde omgeving. Werken voor dit bedrijf is een constante stroom van innovatie en dus en bron van inspanning. Ze gaan voor een optimale balans tussen productiviteit, veiligheid, rendement en duurzaamheid.

Ze bewegen zich o.a. voort in de wereld van industrie, farmacie, water, renewable energy, afvalverwerking, hightech en olie & gas.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in