+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bunnik.

Developer Document Management Solutions Bunnik

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.986 - € 6.390 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Microsoft-technologieën als Applicatie Developer DMS bij BAM. Werk samen met een gepassioneerd team aan de digitale transformatie, waarbij hybride werken en flexibele werktijden de norm zijn. Geniet van een competitief salaris, uitstekende secundaire voorwaarden, inclusief een budget voor duurzame inzetbaarheid, en unieke ontwikkelingsmogelijkheden via BAM Learning. Plus, profiteer van aantrekkelijke kortingen op sportabonnementen en meer. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een Applicatie Developer DMS om met ons professionele team van experts samen te werken aan de digitale transformatie van BAM. We waarderen samenwerking, kennisdeling en continue groei. Ben jij klaar voor deze spannende reis in de wereld van Microsoft-technologieën? 

Wat ga je doen

Als Applicatie Developer DMS beleef je elke dag een dynamische mix van technische uitdagingen, samenwerking met collega's en het verfijnen van geautomatiseerde processen binnen het Microsoft 365-ecosysteem. We omarmen een agile aanpak, wat betekent dat je constant bezig bent met:
 

  • Het tackelen van taken uit de backlog, die meestal een technische insteek hebben. Van coderen tot het oplossen van bugs, het is essentieel om gestructureerd en nauwkeurig te werken om topkwaliteit code te leveren.
  • Ontwerpen van datamodellen, workflowdefinities en integraties van diverse Microsoft 365-services om een naadloze gebruikerservaring te garanderen.
  • Vooruitkijken door eerst tests te schrijven voor de functionaliteit die je ontwikkelt, voordat je aan de code begint. Zo verzekeren we ons van robuuste en goed geteste oplossingen.
  • Onderhoud plegen aan geautomatiseerde processen binnen SharePoint, Teams en het Power Platform. Dit kan variëren van het updaten van bestaande automatiseringen tot het optimaliseren van workflows en het oplossen van problemen.
  • Werken met Logic Apps en functies om op maat gemaakte automatiseringen en functies te ontwikkelen die perfect aansluiten bij specifieke behoeften.

In deze rol staat geen dag stil, en ben je constant bezig met het verbeteren en verfijnen van onze digitale omgeving.

Jouw werkomgeving

Je maakt deel uit van een gepassioneerd team van 8 deskundige consultants, developers en een product owner, die gezamenlijk werken aan de digitalisering van BAM. Hoewel je standplaats in Bunnik is, is er binnen deze afdeling een sterke focus op hybride werken. Je hebt één vaste kantoordag, meestal op donderdag, en de rest van de tijd kun je naar eigen inzicht indelen.

Wij bieden jou

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij BAM kun je hybride werken, waardoor je flexibel kunt werken en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Daarnaast bieden we je:
 

  • Een salaris tussen de € 3.986,- en € 6.390,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Bouw en Infra cao zoals een budget voor duurzame inzetbaarheid (2,18%), inclusief 25 vakantiedagen, 15 roostervrije dagen en 3 kortverzuimdagen per kalenderjaar;
  • Vergoeding van je reiskosten (100% OV of een kilometervergoeding), laptop en iPhone;
  • Een unieke kans om jezelf in de breedte te ontwikkelen, waarbij je via onze eigen ‘BAM Learning’ op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en kennis. Daarnaast zijn andere cursussen en trainingen altijd bespreekbaar;
  • Fijne extra’s zoals gemiddeld 40 procent korting op jouw sport(school)abonnement en korting op o.a. privéverzekeringen, HP producten en Microsoft Office.
Hier herken jij jezelf in

Jij hebt een HBO werk- en denkniveau hebt met 4-5 jaar ervaring in een soortgelijke rol. Om succesvol te zijn in deze rol, is het van essentieel belang dat je daarnaast

•    Minimaal 4 tot 5 jaar ervaring hebt met C#, TypeScript en PowerShell. 
•    Kennis van Microsoft-oplossingen zoals SharePoint, Teams en Power Platform een must. 
•    Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Het sollicitatieproces

Is jouw interesse gewekt? Laat dan via de button ‘solliciteren’ jouw gegevens achter. Onze recruiter Ike Erades maakt graag kennis met jou. Heb je nog vragen? Bel, mail of app Ike Erades gerust via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of +31(0)6 50 16 68 46. 

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in