+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bunnik.
Laad meer vacatures

Operator Siroophal / Utilities Bunnik

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Heineken

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Operator Siroophal bij Vrumona speel je een belangrijke rol in het maken van limonadesiropen en het zorgen voor de juiste kwaliteit. Je werkt met verschillende grondstoffen en gassen, en houdt ook de fabrieksinstallaties in de gaten. Deze baan biedt afwisseling tussen fysiek en mentaal werk. Je leert veel over de processen en kunt bijdragen aan verbeteringen. Je komt in een team van enthousiaste collega's. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Operator Siroophal / Utilities

Job Grade 6
 

Als Operator Siroophal ben jij bij Vrumona verantwoordelijk het maken en aanleveren van limonadesiropen, sappen, stoom, perslucht en water aan de afvullijnen van Vrumona. Met jouw focus op kwaliteit sta jij aan de basis van ons productieproces en zorg je ervoor dat onze fabriek betrouwbaar kan produceren.

Wat ga je nu doen als Operator Siroophal / Utilities?
Je belangrijkste werkzaamheid is het klaarmaken van de limonadesiropen. Daarvoor ontvang je bulkgrondstoffen zoals kristalsuiker en glucose, maar ook gassen zoals CO2 en N2. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Je zorgt ervoor dat alle benodigde grondstoffen voor de limonadesiroop in de juiste verhoudingen gedoseerd worden en je houdt daarna het geautomatiseerde aanmaakproces in de gaten;
  • Je voert kwaliteitsmetingen uit op de siropen die je gemaakt hebt, om te waarborgen dat deze aan de juiste kwaliteit voldoen;
  • Je houdt de utiliteiten van onze fabriek in de gaten, het betreft stoomketels, luchtcompressoren, een waterfabriek en de afvalwaterbehandeling. Deze houdt je vanuit dezelfde controlekamer in de gaten waar je ook je aanmaakprocessen van de limonades volgt;
  • Je signaleert verstoringen in de processen en verhelpt zelf kleine storingen;
  • Om onze producten van grondstof tot consument te kunnen volgen en procesverbeteringen mogelijk te maken, registreer je de grondstof verbruiken, resultaten van de kwaliteitsmetingen en verstoringen van de processen.

De functie biedt een leuke afwisseling van fysieke en mentale arbeid. Je kunt je ontwikkelen tot een deskundige op alle installaties en processen die zich in de Siroophal en bij de Utilities afspelen. Die deskundigheid kun je inzetten bij je deelname in verbeterteams en wanneer er technische aanpassingen aan de installaties worden gedaan.

De standplaats van deze functie is Bunnik en je rapporteert aan de Teamleider Siroophal & Utilities.

In welk top team kom jij terecht?

Binnen Vrumona maak je deel uit van de afdeling Siroophal waar jij het team zal versterken dat bestaat uit 11 gepassioneerde professionals. Jouw team werkt in een 4-ploegen maatwerkrooster en zorgt ervoor dat onze fabriek 24 uur per dag kan produceren.

Ben jij de persoon die ons team compleet maakt?
Kwaliteitsgericht, teamspeler en analytisch. Dit zijn keywords die jou omschrijven. Maar wil je echt slagen in de rol, dan heb jij de volgende must-haves:

  • Een afgeronde opleiding op MBO (WEB 3) niveau, bij voorkeur richting Procestechniek, Procestechnologie of Levensmiddelentechnologie;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen een productieomgeving;
  • Relevante kennis van verbetermethodieken zoals TPM is een pré;
  • Goede computervaardigheden;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. (You have to speak Dutch !!)

Enthousiast om als Operator Siroophal / Utilities aan de slag te gaan?
Klik dan nu op de ‘solliciteerbutton! Voor informatie over deze vacature of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Cecile Pilon Talent Acquisition Advisor, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We kijken uit naar je sollicitatie! .

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in