+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bunnik.
Laad meer vacatures

Talent Installatietechniek Bunnik

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.000 p/m

Vacature in het kort

Bij Voort helpen we technische professionals zoals jij om de perfecte baan te vinden. Ons speciale Talentprogramma in de Installatietechniek zorgt ervoor dat je snel groeit en meer leert dan je collega's. Je krijgt persoonlijke trainingen, een coach voor een jaar en de kans om extra technische trainingen te volgen. Ook krijg je toegang tot een groot netwerk van opdrachtgevers. We bieden je de kans om je talenten te benutten en door te groeien. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Bij Voort bieden we niet alleen een vast contract en een leuke baan aan, maar ook de mogelijkheid om deel te nemen aan ons talentprogramma. Wij verbinden ambitieuze technische professionals zoals jij met de meest interessante bedrijven in de installatietechniek. Zo helpen we jou de baan te vinden waar je echt gelukkig van wordt en waarin je als (startend) technisch professional kunt blijven groeien. Maar daar stopt het niet.

Met ons Talentprogramma Installatietechniek maak je in slechts een jaar enorme persoonlijke en technische ontwikkelingen door. Door de individuele trainingen die je volgt, ontwikkel je jezelf aanzienlijk sneller dan je collega's. Na het afronden van dit programma ben je maar liefst twee stappen verder dan anderen in dezelfde functie die het programma niet hebben gevolgd! Ons uitgebreide aanbod aan technische trainingen helpt je om je ambities waar te maken en meerwaarde te bieden aan je opdrachtgever.

Samen met Voort kies je een baan die perfect bij je past en combineren we dit met een op maat gemaakt ontwikkelingstraject. Gedurende dit traject leer je onder andere:

  • Wie je bent en wat jouw unieke kwaliteiten zijn;
  • Hoe je jezelf effectief kunt presenteren;
  • Assertief optreden in verschillende situaties;
  • Het voeren van lastige gesprekken;
  • Effectief timemanagement;
  • Omgaan met stressvolle situaties;
  • Wat je nog meer wilt ontwikkelen... we kijken hier samen naar!
De inhoud van de technische trainingen bepaal je in overleg met jouw consultant en je kunt ook nog eens drie extra trainingen kiezen uit ons Voort Acadamy aanbod.

Wat wij bieden?

Met ons talentprogramma word je naast je baan snel een specialist in de Installatietechniek. Dit geeft je de zekerheid van een geweldige baan terwijl je je volledig kunt concentreren op je ontwikkeling. Hier zijn de voordelen op een rijtje:

  • Een volledig betaald traject met persoonlijke trainingen, een jaar lang dezelfde coach en trainingsdagen met andere professionals;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aandraagbonus wanneer je een technische professional uit je netwerk aanbrengt;
  • Toegang tot ons uitgebreide netwerk van meer dan 800 opdrachtgevers, waardoor we de perfecte match voor jou kunnen vinden;
  • Talrijke doorgroeimogelijkheden, zodat je jouw ambities en talenten optimaal kunt benutten;
  • 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)
Ben jij het?

Je hebt een opleiding gevolgd in een (installatie)technische richting, op mbo-, hbo- of wo-niveau. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en gedreven is om resultaten te behalen. Met goede communicatieve vaardigheden werk je het liefst nauw samen met het projectteam. Je hebt een passie voor het zien van concrete resultaten in de techniek. Je bent op zoek naar een functie als projectleider, werkvoorbereider, calculator, monteur of tekenaar. Het maakt niet uit of je starter bent of opzoek bent naar de volgende stap in je carrière.


Waar jij werkt

Bij Voort draait alles om groei en vooruitgang. Om werkgeluk, waarbij mensen echt het verschil maken. Daarom gaan we voor de perfecte match tussen professional en opdrachtgever. Door deze focus zijn we de grootste detacheerder van Nederland geworden. Al 20 jaar zijn wij specialist in de civiele techniek, bouw, installatietechniek, geo-informatie en industrie. Wij weten wat we doen én hoe de perfecte match tussen professionals en opdrachtgevers ontstaat. Wij maken het verschil. Met een team van meer dan 100 bevlogen doordenkers en doorzetters zorgen we voor groei. Dat we groot zijn, zegt ons niet zoveel. Je kan immers wel groot zijn, maar het gaat erom dat je de juiste dingen doet. Daarom kan je bij Voort altijd aan op onze unieke kenmerken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in