+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bunschoten-Spakenburg.
Laad meer vacatures

Loodgieter Bunschoten-Spakenburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij een ervaren loodgieter met een passie voor installatietechniek? Zoek je een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin jouw vakmanschap wordt gewaardeerd? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste loodgieter om ons team in Bunschoten te versterken?


Organisatie

In de wereld van de installatietechniek staan wij aan de frontlinie, waar vakmanschap, innovatie en klanttevredenheid samenkomen. Met een rijke geschiedenis en een gevestigde reputatie in Bunschoten en omgeving, zijn we een toonaangevend bedrijf dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en hoogwaardige dienstverlening.

Ons team van gepassioneerde professionals is gewijd aan het leveren van installatietechnische oplossingen van topkwaliteit aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij zien onszelf niet alleen als dienstverleners, maar als partners in het streven naar comfort, efficiëntie en duurzaamheid. Dit streven we na door voortdurend bij te blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen en door ons team te voorzien van de nodige training en tools.

Binnen onze organisatie heerst een cultuur van samenwerking en professionaliteit. We geloven dat het in de bouw van essentieel belang is om als team te opereren, waarbij de sterke punten van elk individu samenkomen om te streven naar excellentie. De werkomgeving is dynamisch en biedt voortdurend nieuwe uitdagingen, waardoor onze medewerkers de kans krijgen om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun expertise verder uit te breiden.


Functie

Als loodgieter binnen ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan installatiewerkzaamheden. Je zult je bezighouden met het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarmingssystemen en leidingen. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig storingen te analyseren en op te lossen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus een klantvriendelijke benadering en heldere communicatie zijn essentieel.


Functie eisen

Wij zoeken een kandidaat die voldoet aan de volgende criteria:

  • Aantoonbare ervaring als loodgieter;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Woonachtig binnen een straal van 25 km van Bunschoten;
  • In het bezit van relevante vakdiploma's en certificaten;
  • Zelfstandig en proactief in het uitvoeren van taken;
  • In het bezit van rijbewijs B.
Aanbod

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een professionele werkomgeving. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen en jouw expertise in te zetten voor interessante projecten. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot bijscholing. Bij ons maak je deel uit van een hecht team waarin samenwerking en collegialiteit centraal staan.


Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in