+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bunschoten-Spakenburg.
Laad meer vacatures

Beginnend Timmerman Bunschoten-Spakenburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Met een groeiend aantal uitdagende projecten op de planning zijn we op zoek naar ervaren timmermannen om het team van onze partner te versterken! Onze partner is een gespecialiseerd bouwbedrijf waar kwaliteit, vakmanschap en enthousiasme hoog in het vaandel staan. De projecten variëren van renovaties tot het bouwen van nieuwe villa's, luxe appartementen in monumentale panden tot het creëren van moderne scholen. Je komt te werken in een hecht team van leuke collega timmermannen waar een prettige en georganiseerde werksfeer heerst.


Ben jij het?

Jij bent een beginnend timmerman of leerling timmerman die gemotiveerd is het mooie timmervak te leren. Je werkt nauwkeurig en je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Als timmerman houdt je van gezelligheid met je collega's en kan zowel in teamverband als zelfstandig werken. Daarnaast ben je in het bezit van een VCA-certificaat (of bereid deze te halen op onze kosten), een rijbewijs en vervoer.


Wat wij bieden

Waarom wil je hier werken?

  • Familiecultuur: Bij onze partner heerst een warm familiegevoel. Je komt te werken in een hecht team waar iedereen elkaar kent en ondersteunt. Samen bouwen aan successen én vriendschappen.
  • Uitdagende projecten: Van renovaties tot luxueuze villa's, monumentale panden en moderne scholen, geen project is hetzelfde. Elke dag sta je voor nieuwe uitdagingen en lever je vakwerk af waar je trots op kunt zijn.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Wij geloven in groei. We bieden jou volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen als timmerman, met trainingen en opleidingen die jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen.
  • Teamspirit: Op de bouwplaats is het altijd goed georganiseerd en netjes. Samen werken we als een geoliede machine, waarbij teamwork en respect voor elkaar centraal staan.
  • Innovatie: Wij houden van vooruitgang en denken aan de toekomst, daarom maken we gebruik van de nieuwste bouwtechnieken.
  • Het resultaat van onze inzet? Prachtige panden, van fundering tot nokpan, waar we met gepaste trots op terugkijken!
Waar jij werkt

Via Faber kom je te werken in een hecht team met gemotiveerde collega's en werk je aan de mooiste projecten. Van renovaties tot aanbouw van nieuwe villa's en het realiseren van luxe appartementen in monumentale panden tot de nieuwbouw van scholen. Hier wil jij als timmerman toch onderdeel van zijn?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in