+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Steigerbouwer (Beginnend) Bunschoten-Spakenburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.400 p/m

Vacature in het kort

Als steigerbouwer ben je een belangrijke schakel op bouwprojecten. Je monteert en demonteert steigers, dus je moet niet bang zijn voor hoogtes. Ervaring is fijn, maar niet nodig. Je werkt hard, houdt van uitdaging en kunt goed samenwerken. Je krijgt een salaris volgens de Bouw CAO, met extra s zoals spaarmogelijkheden voor cadeaus. Ook zijn er kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je kunt overal in het midden van het land werken, op verschillende soorten projecten. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als steigerbouwer ben jij op het bouwproject een belangrijke schakel. Jij monteert en demonteert steigers, hebt ruimtelijk inzicht en bent vooral niet bang voor hoogtes. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Ben jij het?

Werken als steigerbouwer is hard werken, maar vooral ook uitdagend. Ervaring is niet nodig, maar wel mooi meegenomen! Je werkt graag lekker door en kan het overzicht bewaren in complexe projecten Je kan goed samenwerken met je collega's om de klus te klaren. Wanneer je wil kan je alles: Een vooropleiding heb je niet nodig!


Wat wij bieden

Als steigerbouwer belonen we jou conform Bouw CAO, dit betekent voor jou:

  • Een salaris conform Bouw CAO, dus tussen de €2700-€3400 bruto per maand, op basis van ervaring;
  • BPF pensioen vanaf dag 1;
  • Dat je de keuze hebt voor het TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen, 20 ATV dagen en 3 kortverzuimdagen krijgt.
Je spaart als steigerbouwer bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling er belangrijk en daarom bespreken wij graag de opleidingsmogelijkheden met jou.

Waar jij werkt

Het werk van een steigerbouwer is zeer divers, de steigers van onze opdrachtgever in midden Nederland vind je overal. Van nieuwbouw- tot renovatieprojecten, geen dag is hetzelfde. Met jouw inzicht als steigerbouwer denk jij in oplossingen, lever je vakwerk van de hoogste kwaliteit en leer je volgens de veiligheidsrichtlijnen te werken. Waar jij gaat werken is helemaal aan jou. Wij gaan graag samen met je op zoek naar een mooie klus bij jou in de buurt, zodat jij elke dag met plezier naar je werk kunt.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in