+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bunschoten-Spakenburg.
Laad meer vacatures

Allround WTB Monteur Bunschoten-Spakenburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een ervaren Mechanisch Monteur om ons team te versterken. In deze rol help je mee aan de groei van ons bedrijf door het monteren, onderhouden en repareren van machines. Je werkt aan verschillende projecten, zowel zelfstandig als in een team. Ons bedrijf staat bekend om zijn klantgerichte aanpak en het streven naar perfectie in alles wat we doen. We bieden oplossingen op maat en zorgen altijd voor tevreden klanten. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Wij zijn op zoek naar een ervaren Mechanisch Monteur die ons team wil versterken in Bunschoten. Als Mechanisch Monteur krijg je de kans om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf. Ben jij een gemotiveerde professional met een passie voor techniek? Lees dan snel verder!


Organisatie

Wij zijn een toonaangevende speler op het gebied van mechanische engineering. Wij ontwerpen, produceren en onderhouden hoogwaardige machines en installaties voor diverse industrieën. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we een solide reputatie opgebouwd en werken we samen met gerenommeerde klanten in binnen- en buitenland. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die streven naar innovatie en het leveren van kwaliteitsoplossingen.


Functie

Als Mechanisch Monteur ben je verantwoordelijk voor het monteren, onderhouden en repareren van onze machines en installaties. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan verschillende projecten. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Het lezen van technische tekeningen en schema's om de juiste montageprocedures te volgen;
  • Het monteren en afstellen van mechanische componenten volgens specificaties;
  • Het uitvoeren van preventief onderhoud en het opsporen en verhelpen van storingen;
  • Het testen van machines en installaties om ervoor te zorgen dat ze optimaal functioneren;
  • Het rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden en het bijhouden van documentatie.
Functie eisen

Ben jij in het bezit van;

  • Een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Mechanisch Monteur;
  • Uitgebreide kennis van mechanische systemen, componenten en gereedschappen;
  • Ervaring met het lezen van technische tekeningen en schema's;
  • Probleemoplossend vermogen en een proactieve werkhouding;
  • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden;
  • Flexibiliteit en bereidheid om indien nodig buiten reguliere werktijden te werken.
Aanbod

Bij ons bedrijf staat de tevredenheid van onze klanten altijd centraal. Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en een uitstekende ervaring te bieden bij het leveren van onze diensten en producten. Onze klantgerichte benadering zorgt ervoor dat we volledig inspelen op uw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Wanneer u met ons in zee gaat, gaan we graag in gesprek om uw specifieke situatie en behoeften te begrijpen. We luisteren aandachtig naar uw eisen en doelen, zodat we een oplossing op maat kunnen bieden die perfect aansluit bij uw unieke omstandigheden. Door deze persoonlijke benadering verzekeren we u van de best mogelijke dienstverlening en hoogwaardige producten die aan al uw verwachtingen voldoen.

Wat ons onderscheidt, is ons proactieve denken. We nemen initiatief en denken vooruit, zodat we mogelijke uitdagingen kunnen anticiperen en oplossen voordat ze zich voordoen. We streven ernaar om uw projecten soepel en efficiënt te laten verlopen, met minimale onderbrekingen en maximale tevredenheid. Ons team van experts staat altijd klaar om met u mee te denken, suggesties te doen en advies te geven op basis van onze jarenlange ervaring in de industrie.

Daarnaast geloven we dat de details het verschil maken. We besteden veel aandacht aan de uitvoering van onze diensten en producten, omdat we ervan overtuigd zijn dat kwaliteit en duurzaamheid afhankelijk zijn van de kleinste elementen. We streven naar perfectie en zorgen ervoor dat elk aspect van ons werk met uiterste zorg en precisie wordt behandeld. Dit resulteert in een eindresultaat dat niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze ook overtreft.


Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in