+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Buren (GE).

Wijkverpleegkundige, voornamelijk dagdiensten – Buren Buren (GE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.256 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij een echte regelaar en op zoek naar een baan waarin het werk elke dag anders is? Ben je een expert in het oplossen van ondersteuningsvragen van cliënten? In de functie van wijkverpleegkundige in Buren en Beusichem ben je de spil én het gezicht van de wijk. Samen met de zorgteams streef je naar de beste zorg in de wijk. Hierbij verder kijkend dan enkel de zorg, de zelfredzaamheid van de cliënt staat voorop. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder...

Wijkverpleegkundige, voornamelijk dagdiensten – Buren
24 - 32 uur per week

Jij als wijkverpleegkundige… 
bouwt samen met collega’s in de wijk aan een professioneel team, met als doel de cliënten (jong en oud) zo zelfstandig mogelijk te laten wonen en leven. Als wijkverpleegkundige draag je de eindverantwoordelijkheid op zorginhoud, door het indiceren van de juiste zorg per cliënt. Je bent tevens de spil in diverse zorgnetwerken in jouw wijk (denk hierbij aan de huisartsen, ziekenhuis, GGD, Welzijnsorganisatie etc.). Je werk is elke dag anders. Je voert verpleegkundige taken uit, maar komt bijvoorbeeld ook in aanraking met verschillende culturen, treft psychische of verstandelijke problematieken en coördineert in de zorg voor de terminale cliënten. Als wijkverpleegkundige heb je een bijzonder afwisselende baan, waarin je door de variatie in het werk, jezelf dagelijks verder kan blijven ontwikkelen. Tevens ben je een coach en aanspreekpunt voor jouw team. Ook zijn multidisciplinaire overleggen onderdeel van je functie. Kortom, als wijkverpleegkundige ben je een veelzijdige professional. Je werkt voornamelijk dagdiensten maar je bent wel flexibel indien nodig.

Jouw nieuwe werkplek
Je komt te werken in een gedreven team wat doorlopend bezig is met het optimaliseren van kwaliteit. Het team bestaat uit 18 vaste medewerkers: verzorgenden, VIG’ers, wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen, helpende en een aantal oproepkrachten.

Hoe je werkdag er precies uitziet, verschilt veel per dag. Gemiddeld krijgen ongeveer 100 cliënten zorg van ons team en zijn we van 7.00 tot 23.00 bereikbaar. Er is genoeg wisseling in routes en clip situaties. Het gebied Buren-Beusichem omvat acht dorpsgebieden, omdat de afstanden wat groter zijn is het belangrijk dat je een auto hebt. De cliënten die we in zorg hebben zijn van alle leeftijden met verschillende zorgvragen. Deze zorgvragen kunnen o.a. voortvloeien uit ouderdomsklachten. Maar ook chronische aandoeningen als diabetes, COPD, reuma en CVA komen voor. Het kan zijn dat we intensieve terminale zorgverlening bieden of juist kortdurende herstelzorg na een ziekenhuisopname.

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur)
• een bruto maandsalaris tussen de €3.256- en €4.370,- schaal FWG 50 (cao VVT)
• uitgangspunt is vast dienstverband na de proeftijd
• onregelmatigheidstoeslag
• een laptop en telefoon 
• reiskostenvergoeding conform cao
• pensioenopbouw
• eindejaarsuitkering van 8,33%
• ruim zes weken vakantie
• 8% vakantiegeld
• gratis trainingen en VTH-scholing bij de Santé Academie

Jouw inbreng 
Voor deze vacature breng je mee:
✓ een afgeronde HBO-V diploma of je bent gediplomeerd A-verpleegkundige met aanvullende MGZ
✓ je beschikt over een geldige BIG registratie
✓ jouw verpleegtechnische handelingen zijn up-to-date of je bent bereid deze te behalen via onze Academie
✓ je bent communicatief sterk en beschikt over de nodige overtuigingskracht 
✓ je hebt oog voor kwaliteit
✓ je bent kritisch en beschikt over reflectievermogen

Samen sterk met Santé Partners
Samen maken wij het verschil, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise.

Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment. 

Jouw professionele ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen. 

Solliciteren?
Ben jij de ontbrekende schakel voor ons team? Solliciteer dan via de ‘direct solliciteren’ button. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met gebiedsmanager Sietske Wijnberg (06–57196151).

Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure. 

Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in