+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Buren (GE).
Laad meer vacatures

Autolaadkraan chauffeur Buren (GE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistic Force

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Logistic Force

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons, Logistic Force, word je meer dan alleen een chauffeur. We waarderen jouw ervaring en bieden persoonlijke aandacht. Als chauffeur autolaadkraan breng je elke dag op een andere plek (bouw)materialen. Je maakt klanten blij door veilig en op tijd te lossen. We zorgen dat je kennis up-to-date blijft met nascholing. Ook helpen we je met groeien door extra certificaten. Klaar om in een team te werken waar jouw inzet echt telt? Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Als chauffeur autolaadkraan kun je op veel verschillende plekken aan de slag. Maar WACHT EVEN! Dat is niet bij Logistic Force! Wil jij werken bij een werkgever waar nog ‘gewoon’ tijd is voor persoonlijke aandacht en waar jouw chauffeurservaring op waarde wordt geschat? Op dit moment zijn we op zoek naar een chauffeur autolaadkraan CE voor een mooi bedrijf in de omgeving van TielIets voor jou? Join The Force! 


WAT GA JE DOEN?

Als chauffeur autolaadkraan heb jij een verantwoordelijke én een afwisselende job. Jij bezorgt de (bouw)materialen waar ze op de afleverlocatie om staan te springen. Je bent dus een graag gezien persoon. Iedere locatie is verschillend en juist dat maakt het werk zo divers. Jij weet het voertuig goed te positioneren en met de autolaadkraan weet je de lading op tijd en veilig te lossen. Als dan ook het administratieve werk gedaan is en de klant tevreden is, ga jij met een glimlach op je gezicht weer verder. Aan het einde van de dag wordt je voertuig geladen zodat jij, of je collega de volgende dag weer vlot op pad kan. Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat, of bent bereid deze te behalen via onze Logistic Force Academy. 


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Een rijbewijs CE;
  • Een geldig VCA-certificaat OF je bent bereid deze via onze eigen Logistic Force Academy te behalen;
  • Je hebt je code 95 op een rijtje;
  • Je bent in het bezit van een geldige bestuurderskaart.
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1000 en 1 manieren. Te beginnen met een eerlijk salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer. Daarnaast zijn er de 'extraatjes' zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien investeren we in jouw toekomst. Het bewijs? Als chauffeur bij Logistic Force zorgen wij dat je bijblijft met nascholing code 95. En heb jij ambitie om door te groeien door extra certificaten te behalen? Je zou niet de eerste zijn die dit via onze eigen Academy gewoon fixt! Als jij de ambitie hebt, helpen wij je (letterlijk) op weg! Ervaar hoe werken ook kan! 

Iets voor jou? Laten we samen het gaspedaal intrappen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in