+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medewerker Technische Dienst Vakantiepark Burgh-Haamstede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.400 - € 3.350 p/m

Vacature in het kort

Hou je van klanten helpen en werk je graag aan vakantiewoningen? In deze functie zorg je dat gasten een geweldige tijd hebben door het onderhouden van de woningen. Je repareert dingen zoals lampen en sloten, en soms werk je aan grotere projecten zoals het inbouwen van apparaten. Het is een afwisselende baan waarin je met een leuk team samenwerkt. Je werkt in een omgeving waar de vakantiesfeer altijd hangt. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klant/gast gericht en vindt jij het leuk om onderhoud uit te voeren aan vakantiewoningen? Voor een vakantiepark in de omgeving van Burgh-Haamstede zijn we op zoek naar een Monteur Technische Dienst. Ga jij de uitdaging aan?


Wat ga je doen?

Als lid van het technisch team ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op het vakantiepark, waaronder het onderhoud van de vakantiewoningen en het hoofdgebouw.

Jouw doel is om ervoor te zorgen dat de gasten een zorgeloze vakantie kunnen beleven. Je taken omvatten onder andere het vervangen van lampen, repareren van sloten en instellen van televisies.

Naast deze taken kunnen ook grotere projecten voorkomen, zoals het inbouwen van koelkasten of diepvriezers in keukens, of het vervangen van onderdelen in badkamers. Als je ook in staat bent om eenvoudige storingen op te lossen, is dat zeker een pluspunt!


De organisatie

Je komt te werken in een werkomgeving met een fijne vakantiesfeer. Samen met jouw collega's werk je alle meldingen af en verricht je onderhoud aan de vakantiewoningen. Geen dag is hetzelfde door de diversiteit aan mensen, techniek en meldingen.



Gevraagd

  • Je bent technisch aangelegd en vindt het leuk om te klussen;
  • Een rijbewijs B;
  • Als gasten/collega’s je aanspreken over een probleem, help jij ze met een passende oplossing;
  • Je werkt nauwkeurig en verwerkt de administratie op het einde van de dag.


Bedrijfsomschrijving

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in