+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Burgum.

Vergunningverlener in Overijssel Burgum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Omgevingshuis

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacatureomschrijving

Wil je je grenzen verleggen, en bijverdienen met leuke opdrachten op het terrein waar je dagelijks al mee bezighoudt? Dan is Omgevingshuis iets voor jou. Aansluiten is vrijblijvend en kan zonder gedoe.

Omgevingshuis is een landelijk netwerk van omgevingswet-professionals dat particulieren, bedrijven en overheden ondersteunt bij omgevingsrechtelijke kwesties. Met de nieuwe Omgevingswet en Wkb is daar veel vraag naar. Via onze coöperatie komen vragen binnen, die vervolgens door éen van de leden worden opgepakt. Wij regelen ook de projectadministratie.

Interesse?

Waarom Omgevingshuis?
De nieuwe Omgevingswet en de nieuwe Wkb laten aan de ene kant een terugtrekkende beweging van de overheid zien, en aan de andere kant een toename van regels. Initiatiefnemers moeten dus meer zelf doen, terwijl dat tegelijkertijd ingewikkelder is geworden. Omgevingshuis biedt de helpende hand! We bundelen en bewaren de kennis van professionals omgevingsrecht en zetten die met laagdrempelige dienstverlening in voor particulier, bedrijven en overheden.

“Met dezelfde kennis help ik buiten mijn eigen gemeente, als zzp-er particulier en bedrijf in het Omgevingsloket een aanvraag of melding indienen. Hierdoor leer ik ook echt te denken vanuit initiatiefnemer. Een opgave waar ik eigenlijk als ambtenaar ook weer veel aan heb, omdat ik zo de cultuuromslag van de Omgevingswet mij sneller eigen maak. Het kunnen werken aan twee kanten van het loket, geeft mij een voldaan gevoel voor de toekomst. Ik vind het werk nu nog leuker en kan het iedere ambtenaar VTH eens aanbevelen”.

Wie is Omgevingshuis?
Omgevingshuis is een coöperatie van ZZP-professionals in het omgevingsrecht, die hun expertise bundelen. Binnen Omgevingshuis is elke professional gelijkwaardig. We hebben geen concurrentiebeding en werken met eerlijke en transparante marges.

Hoe werkt het voor jou?
Via Omgevingshuis komen allerlei vragen binnen op het gebied van omgevings- of waterwetvergunningen. Welke pak jij op? Je kiest je eigen opdrachten en bepaalt je eigen tarief. Misschien help je een particulier om vergunning aan te vragen of toets je een vergunning in opdracht van een gemeente. Deeltijd aan de slag als kwaliteitsborger kan ook. Werk je graag samen? Draai dan mee in een klus met meerdere collega's waarbij je bijvoorbeeld in opdracht van een aannemer alle vergunningen en meldingen regelt voor een nieuwe supermarkt.

Zo sluit je je aan
Wil je jouw skills delen en lid worden van ons landelijke netwerk van specialisten en generalisten omgevingsrecht? Je kunt al voor minimaal 2 uur per week een opdracht uitvoeren. Registratie is gratis en verplicht je tot niets.

Schrijf je eerst in als ‘eenmanszaak' bij de Kamer van Koophandel. Dat doe je eenvoudig hier. De belastingdienst krijgt automatisch een seintje, en met de kleine ondernemersregeling heb je geen gedoe met btw. Het bedrijfsbureau van Omgevingshuis helpt je hier graag bij hoor!

Wil je contact?
Zin om te sparren over jouw mogelijkheden binnen Omgevingshuis? Stuur dan een mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., reageer op dit bericht, of bel met ondergetekende. Meteen aanmelden kan natuurlijk ook. Dat doe je via de website: aanmelden.

Met vriendelijke groet,

Anneke Naumann

Recruiter
06-43721925

Uren

40 uur
flexibel

Bedrijfsomschrijving

Omgevingshuis: platform voor ZZP'ers in Omgevingsrecht.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in