+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Medewerker Begeleiding Dagactiviteiten Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zellingen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 12 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.256 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Wij zoeken een VIG-er voor onze dagactiviteiten, waar je helpt met het maken van plannen en het uitvoeren van activiteiten voor onze clienten. Je werkt samen met verschillende mensen, zoals clienten, familie en collega's. Het is belangrijk dat je de activiteiten aanpast aan de wensen van de clienten en helpt bij hun zelfstandigheid. Je rijdt ook met ze mee naar verschillende plekken. Je kunt flexibel werken, en een combinatie met een andere baan is mogelijk. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

In verband met het vertrek van een collega zoeken wij een VIG-er, die interesse heeft in arbeidsmatige dagbesteding en waarde hecht aan het interdisciplinair samenwerken bij persoonsgerichte ondersteuning. Als je werkplezier ervaart als cliënten zelfstandiger kunnen functioneren, solliciteer dan via de button ‘direct solliciteren'!

Wat ga je doen?
Als medewerker dagactiviteiten stel je een plan op voor ondersteuning met een passende en zinvolle dagbesteding voor de cliënten. Dit doe je in overleg met de client, mantelzorgers, vrijwilligers en collega's. Jij zorgt voor de voorbereiding, uitvoering, evaluatie en bijstelling van de activiteiten, zodat die blijven passen bij de wensen en mogelijkheden van de cliënt en zijn naasten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor tevreden cliënten en naasten en een harmonieuze samenwerking bij de dagelijkse gang van zaken.

Het doel van de activiteiten is het bevorderen van zelfredzaamheid en resocialisatie van cliënten en/of het ondersteunen van mantelzorgers. Ook het vervoer van de cliënten met een auto of rolstoelbus van en naar de verschillende locaties hoort bij je takenpakket. Je werkt vooral op onze locatie Rijckehove in 's Gravenland, maar je bent inzetbaar op diverse locaties van de Dagactiviteiten.

Een combinatie met je baan bij Wonen met Zorg of Zorg Thuis behoort tot de mogelijkheden. Het rooster bij de Dagactiviteiten is flexibel verdeeld in drie dagdelen. Je bent bij de dagactiviteiten in ieder geval beschikbaar op maandag of vrijdag.



Gevraagd

Wat vragen we jou?
Je hebt een flexibele instelling en werkhouding en je bent communicatief vaardig. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je kunt ook een goede bijdrage leveren aan een goede teamsamenwerking. Verder vragen wij het volgende:

  • Je hebt vakkennis op het niveau van Verzorgende IG niveau 3. De opleiding MMZ(deskundigheidsniveau MBO 4) of een daarmee vergelijkbare opleiding is een pré.
  • Je bent bekend met het Elektronisch Cliënten Dossier en je bent digitaal vaardig
  • Je geeft directe en indirecte cliëntzorg.
  • Je hebt ervaring in de ouderenzorg en/of gehandicaptensector.
  • In het bezit van een rijbewijs B.
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overhandigen (deze vragen wij voor je aan na aanname).
Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

  • Een informele werksfeer waarin jij wordt gestimuleerd om met nieuwe ideeën te komen.
  • Een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract en urenuitbreiding.
  • Afhankelijk van je diploma's en werkervaring kom je in salarisschaal 35, maximaal € 3.256,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8% en een Flex Benefits regeling met o.a. een fietsplan, een bijdrage sportabonnement en meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT.

Solliciteren of meer informatie
Solliciteren kan via de button ‘direct solliciteren' op . Als je nog vragen hebt over de vacature, neem dan contact op met Mia Verschaeve, manager Dagactiviteiten, Dagbehandeling en Hersenletsel- Afasiecentrum door te bellen . Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in